.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

:)

Хахаха и моята е от 1,50 на Golden Rose и сам мн доволна..не ми слепва миглите..придава им дулжина..не знам явно миглите ти са такива въпреки ,че мои приятелки имат такива и не е нищо особено.. А колкото до съвета с иглата...хаха не пробваи една позната не се яви на училище 1 месец по простата причина ,че си разделяла миглите с клечка за зъби и какво..аххаха

Здрасти
    Guest
    Първо рекламата не е равна на истината! Или рядко..
    Все пак трябва да внушат на потенциалния клиент, че е точно толкова добре колкото изглежда..

Но аз използвам същата спирала и съм доволна !
    Уверила ли си се, че не е имитация..
    Друга причина за която се сещам, поради която да не си доволна..е неправилното нанасяне на спиралата..
    А има и още нещо, миглите, както и косата имат своите предпочитания, т.е. косата ти се чувства най-добре с определена марка и серия на шампоан, така и миглите..
    Може миглите ти да не са подходящи за спиралата или обратното спиралата да не е подходяща за миглите ти..все тая

Голям фен
    добре де голям праз ве4е... ще си ползвам на ГолдънРоуз от 3 лева и ще се кефя на слънцето

Можете да заклю4ите темата
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    добре де голям праз ве4е... ще си ползвам на ГолдънРоуз от 3 лева и ще се кефя на слънцето

Можете да заклю4ите темата
    ОК.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си