.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен

Music Idol ... Има ли отишли и приети :)

Казвайте кой е ходил и някой приели ли са го
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

xaxa kade she hodq da se izlagam samo az nemoga da peq ( http://pr0f.dir.bg/_wm/files/item.ph...df=708&dflid=3 )
    po skoro shte isplasha publikata i jurito da ne me izgonqt samo kato onaq slavi deto i pokaza vratata i i dade qkenceto i chanti4kata ama tq gorkata pak se natiskashe da vliza vyv "tazi sutrin" go davaha naskoro

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    xaxa kade she hodq da se izlagam samo az nemoga da peq ( http://pr0f.dir.bg/_wm/files/item.ph...df=708&dflid=3 )
    po skoro shte isplasha publikata i jurito da ne me izgonqt samo kato onaq slavi deto i pokaza vratata i i dade qkenceto i chanti4kata ama tq gorkata pak se natiskashe da vliza vyv "tazi sutrin" go davaha naskoro
    ахх верно си е - неможеш да пееш е все пак Евалата че си го признаваш =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Две момичета и едно момче от моя клас отидоха.Утре ще ги питам как е минало, но знам, че едното от момичетата не е минало.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Две момичета и едно момче от моя клас отидоха.Утре ще ги питам как е минало, но знам, че едното от момичетата не е минало.
    И добре, ако ги приемат какво? ще спрат училище ли?
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

ne4i se hvalq ammm az hodih i me priehaa ispqh na Valq Balkanska - Izlqzal Delio Haidutin.mp3 i me priehaa bqha mnn dovolni ot menq ))

Цитирай Първоначално написано от DareDevil^
    ne4i se hvalq ammm az hodih i me priehaa ispqh na Valq Balkanska - Izlqzal Delio Haidutin.mp3 i me priehaa bqha mnn dovolni ot menq ))
    Ейй браво тогава! =D> Аз много обичам пеенето,но нямам възможност още да отида.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Успех!
    Дай някакъв запис, да те чуем.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И добре, ако ги приемат какво? ще спрат училище ли?
    От къде да знам, но не ми се вярва да ги приемат.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Едно момиче от моя клас отиде,но не се записа неразбрах точно защо,
    разбрах само че се отказала заради някви документи в които трябвало да се подписва за някаква отговорност и някви глупости абе и аз не разбрах точно какво ми каза ма както и да е не ме и интерасува

Guest
    az otidoh i beshe pulno sus seliani,osven tva se izgavriha mn jestoko s nas...whateva,ne me vzeha,vupreki 4e spored moite precenki si peia super,prosto niamah glas to4no v sudbovnia den...boli me i bez dr niamah namerenie da stavam "novata zvezda na Bulgaria",shtoto si4kite idvat,praviat edna pesen i umirat v kanavkite...
    are uspeh na vsi4ki prieti!

iiiii tva otnovo biah az,neshto kompa mi se bugva...
    we like it DARK&HARD

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Нали знаеш че съм с теб Успехче и да ги разбиеш :P

Мята приятелка отиде,но за жалост не са я приели!И все пак остана много доволна

In Search Of Sunrise 7 Asia

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az otidoh i beshe pulno sus seliani,osven tva se izgavriha mn jestoko s nas...whateva,ne me vzeha,vupreki 4e spored moite precenki si peia super,prosto niamah glas to4no v sudbovnia den...boli me i bez dr niamah namerenie da stavam "novata zvezda na Bulgaria",shtoto si4kite idvat,praviat edna pesen i umirat v kanavkite...
    are uspeh na vsi4ki prieti!
    ..така е, но поне правят нещо, останалите си седят в шлаката и злобеят.

Мега фен
    Пеенето трябва да е удоволствие, а не състезание и злобеене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си