- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Music Idol ... Има ли отишли и приети :)
Казвайте кой е ходил и някой приели ли са го![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
xaxa kade she hodq da se izlagam samoaz nemoga da peq ( http://pr0f.dir.bg/_wm/files/item.ph...df=708&dflid=3 )
po skoro shte isplasha publikata i juritoda ne me izgonqt samo kato onaq slavi deto i pokaza vratata i i dade qkenceto i chanti4kata ama tq gorkata pak se natiskashe da vliza
vyv "tazi sutrin" go davaha naskoro
ахх верно си е - неможеш да пеешПървоначално написано от krisi_pisi
е все пак Евалата че си го признаваш =D>
Две момичета и едно момче от моя клас отидоха.Утре ще ги питам как е минало, но знам, че едното от момичетата не е минало.
И добре, ако ги приемат какво? ще спрат училище ли?Първоначално написано от koalka
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
ne4i se hvalq ammm az hodih i me priehaa ispqh na Valq Balkanska - Izlqzal Delio Haidutin.mp3 i me priehaa bqha mnn dovolni ot menq))
Ейй браво тогава! =D> Аз много обичам пеенето,но нямам възможност още да отида.Първоначално написано от DareDevil^
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Успех!Първоначално написано от DareDevil^
Дай някакъв запис, да те чуем.![]()
От къде да знам, но не ми се вярва да ги приемат.Първоначално написано от Мo6nо
Едно момиче от моя клас отиде,но не се записа неразбрах точно защо,
разбрах само че се отказала заради някви документи в които трябвало да се подписва за някаква отговорност и някви глупости абе и аз не разбрах точно какво ми каза ма както и да е не ме и интерасува![]()
az otidoh i beshe pulno sus seliani,osven tva se izgavriha mn jestoko s nas...whateva,ne me vzeha,vupreki 4e spored moite precenki si peia super,prosto niamah glas to4no v sudbovnia den...boli me i bez dr niamah namerenie da stavam "novata zvezda na Bulgaria",shtoto si4kite idvat,praviat edna pesen i umirat v kanavkite...
are uspeh na vsi4ki prieti!
iiiii tva otnovo biah az,neshto kompa mi se bugva...
we like it DARK&HARD
Нали знаеш че съм с тебПървоначално написано от DareDevil^
Успехче и да ги разбиеш :P
![]()
Мята приятелка отиде,но за жалост не са я приели!И все пак остана много доволна![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
..така е, но поне правят нещо, останалите си седят в шлаката и злобеят.Първоначално написано от Анонимко
Пеенето трябва да е удоволствие, а не състезание и злобеене.