- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- размер на сутиена
Е толкова ли е трудно да се погледнеш в огледалото....толкова ли не можеш да прецениш,че със 70Б,определено не си цицорана (нищо лично,аз съм същия номерПървоначално написано от Анонимко
)
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Абе това не е вярно ,аз съм 81 и подгръдна 76 и излиза ,че разликата ми е 5см,т.е чашка Б,а аз нося чашка А и още не ми е хубавко прилепналПървоначално написано от JustMakeMeSmile
mn zavisi ot modela sutieni az nosq predimno 95 C no ima i nqkoi 85 B koito mi stavat
hah i az nosq 95C, a onzi sait presmetna che nosq 95 D!!!!Kowto ne e vqrno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne sam gledala nomeraciite.Haresvam,merq kupuvam ako mi stane.Ako ne drug.Naistina samite modeli sa super razli4ni...kakto ponqkoga razli4nite obuvki ne si otgovarqt na nomerata taka i razl4inite sutieni.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
ем аз предпочитам момичета сас по малки гарди но да не са некжи кат моите.(момче съм)
Най-добре пробвай, а не казвай определен размер на слуки. Различните марки стоят по различен начин. Не винаги едина и същи номер сутиен е еднакъв на големина при различните марки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ok a moita kat e 7 sm koq 4a6ka mi trqbva B ili CПървоначално написано от JustMakeMeSmile
![]()