- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Препоръчайте ми лосион или мляко за тяло
препоръчаите ми лосион или мляко за тяло, които на вас ви харесва.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
az sum mn dovolna ot AVON - Skin So Soft v edno kato burkanchesled epilaciq na krachetata primerno,chipkam se,praskam si losiona i nqma nikvi cherveni tochki ili neshto takova
dr losion,koito mn mi haresva e pak na AVON - v sinq opakovka,za stqgane na kojata beshe,ama mu zabravih imeto![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
вярвай иПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Fruttini, Laura Vandini, Bettina Barty - тези са много хубави, аз лично съм много доволна. Има разнообразия от аромати, но всичките си залсужават, и не са много скъпи.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
a taka - vervaite miПървоначално написано от DrEbNo^f-4E
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
изброените лосиончета са страхотни, абсолютно споделям мнението. Също на Cottage лосионите са много хубави. МмммммПървоначално написано от hollaback_girl
![]()
Fruttini (нз дали точно така се пишеше..)-такъв имах с аромат на череша и ванилия и ми харесвашеА по принцип много ми харесват Dove...много готино миришат
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
AVON naturals , с ванилията е много хубав.
Черешката също.
И кокос и папая.
Но ванилята сякаш най-добре ми понасяше на мен.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Mdam absolutno verno, tiq sa jestoki, ama na mene 4ere6ata samo ne me kefi, drugite dva sa ubiistveniПървоначално написано от bungle
а може ли някой да ми каже горе-долу какви цени са тезиПървоначално написано от hollaback_girl
![]()
Оле .. този е невероятен . Верно струва по-скъпо от нормалните ( мисля , че е 14 лв , ако не се лъжа ) , но наистина си заслужава . Онзи ден щот си го носих в училище , беше голяма мания . Дори и момчетата се намазаха .. и супер много се кефеха , включително и този дето винаги ми писка "Абееее Несли , пак ли ще се парфюмираш " Пък и мирише толкова яко .. и е трайно . Айде стига толкова рекламиПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
kakvi sa cenite na losionite, imali gi v bonjurПървоначално написано от kaka_lara
Ами аз ползвам на Ейвън със ванилия и соево мляко,пак на Ейвън тоя валентинския червения,на Ейвън за спиране растежа на космите и това саАма съм доволна от първия особено мн!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!