.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest4342
    Guest

Обезкосмявате ли си...

Ами.... обезкосмявате ли си задните части? (това е въпрос към мъжете)
    Обезкосмявате ли си задните части и как? смисъл със специялна машинка или с бръснача?

ТОВА Е СЕРИОЗЕН ВЪПРОС! МОЛЯ БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ!

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Принципно аз само отпред.., но има едни специални машинки за тая работа. Другия вариант е с браснача, нотогава има вероятност да си уголемиш още дупката на задника.

Най лесно е да сипеш малко Кореселин на задника и да му драснеш клечката. Гаранция Франция.
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Принципно аз само отпред.., но има едни специални машинки за тая работа. Другия вариант е с браснача, нотогава има вероятност да си уголемиш още дупката на задника.

Най лесно е да сипеш малко Кореселин на задника и да му драснеш клечката. Гаранция Франция.
    Хахахахаха еее неее.. направо малко бензин да си сипе.. и ще е добра идея да има пожарогасител до него..
    ама иначе пробвай с машинка (като тея дето се използват фризиорките да ти бръснат главата, сеш се?) струва около 30 кинта..

ae vie ludi li ste... zadnika mu 6te zaprili4a na glavata (tolkova okosmen..) s kola maska.... ako ima6 mnooo kinti moje da probva6 s lazerna epilaciq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си