- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не е за хора със слаби сърца!
Убити тюленчета и заклани китове,чиито тела дрейфуват по крайбрежието? Пфу! Това е детска приказка в сравнение с това,което се крие зад този линк:
http://zamunda.net/details.php?id=56028
![]()
Куенч, гледал ли си го![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
E как..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не мога да го видя ->Не сте влезнали в акаунта си!
Грешка: Трябва да влезнете в акаунта си за да видите тази страница.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ето какви кадри открих в нета. повече няма да търся, че ще вземе да ми стане лошо.![]()
link:Най-отдолу на страницата са снимките
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Линка не баца,но все пак ще ми кажете ли какво има там![]()
ъъъ,трябваше да предупредя - за zamunda.net ви трябва рег,така че регвайте се,сваляйте и сънувайте малки розови зайчета,които подкачата по цветни полянки и пият чай с the Drug fairy
![]()
метоман,уелкъм бек:P на линка ще откриеш как японските войски са се забавлявали през Втората световна с пленени маджурски войски
![]()
виж линка на мошно,ще получиш insight beyond your mortal comprehension
впрочем,аз изгледах филмчетата и сега съм друг ..ъъъм ...човек
абе снимките стигат..това е мазохистично удоволствие да ги гледаш...:/ филмчетата няа са пробвам,мерси
Тва е само за ценители като гледам,още утре почвам да тегля и да гледам.Даже ше си пусна и Cannibal Corpse за фон.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
мухахахахахах!Усещаш ли силата, усещаш ли я?!Първоначално написано от Магесник
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
И какво искаш да покажеш с това?Че проблемите в ДНЕШНО време са нищо и не трябва да им обръщаме внимание ли ?!?!?!
Това не го гледах,обаче съм гледала един друг филм за японската войска през Втората световна война и наистина мога да кажа че е отвратително....... оф ама все пак не ти разбирам проблема!!!
Тази тема трябва да се заключи![]()
Да ве Куенч не показвай тея глупости,а вземи покажи снимки от Катинската гора или от Дрезден!Btw децата не знаят каде се намира и какво е Манджурия.....
Колкото и да са ги клали яконците,това което прави Мао Дзедун не може да се покаже с никакви снимки клипове или шибани книги.....
За да не превърна темата в политическа, ще кажа само 2 неща - ако немците не бяха приложили плана Барбароса, можеше и да се споразумеят с другия ненормалник - Сталин - и нямаше да имат червено знаме с петолъчка върху Райхстага в края на войната; второ, дядо Мао е същия тип човек,както и някои въздигани от фелдмаршала "социални инженери",но дълбоко заложения в съответната идеология реванфизъм заради втората световна война спрямо комунистите веднага поставя друго,съвсем неиздържано като факт,наколонение на везните откъм това чий постъпки са правилни...
Сигурен съм,че който е трябвало ме е разбрал. Мислещите все още,подчертавам, представители на следващите 2-3 поколения ще преценят кой е по-прав![]()
Преди няколко дни гледах резюмето на тези филми.Вярно, може и да са гадни.Викат, че били гор.
Хм..кръв..мозъци и очи ииии...принципно съм гнуслива и т.н.,но тва не ме впечатли,добре да ги направили иначе..
2 т. от правилника. Бан на профил
Не ставаш за Медицинска академияАко идеш,ще драйфаш на упражненията по анатомия... Щото те са като разходка в детската градина в сравнение с това..... Впрочем,за да се възприеме в пълен ефект,трябва да се гледат всички филми.
Първоначално написано от quench
Auuu учителка на име Михова да си имал ?[/b]
2 т. от правилника. Бан на профил
яяяя...дайте някво линккче за сваляне![]()
Ели - в първия пост има линкче за сваляне. Само р2р - все пак са,колко гига? Няма директен даунлоуд (2,75 GB doh).
Ледена кралице,не съм учил за медик - просто съм се вмъквал на упражненията заради бас с медици! Аз всяка година кормя поне по две прасета,тея за гнус от тела ще ми говорят!![]()
уф..явно аз съм простичка..немоа разбера как да го сваля хаха
![]()
![]()
![]()
Еми то е торент и ше ти трябва BitComet за да го дръпнешПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
и...после как ..Първоначално написано от King of Kings
![]()
(проста съм си ко да се прави...
)
Еми след като дръпнеш торента го отваряш с BitComet, избираш му каде да тегли и даваш старт (никой не се ражда наученПървоначално написано от ELiTyYy
)
свалих го вчера, изгледах първата част и за останалите събирам смелост. може само да те отврати, но не и да ти покърти психиката чак толкова. а второто е по-важно.тва за първата част... другите не ги знам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...