.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Въпрос за Далацин Т

Това само за акне ли е или става и за пъпки, черни точки и петънца?

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    А акнето не са ли пак пъпките и петънцата, които понякога остават от тях след това? По темата не мога да ти отговоря със сигурност, понеже не съм ползвала Далацин Т. Дано ти отговорят по-компетентните по въпроса.

Guest
    Meрси.
    А някой може ли да ми каже това след употреба трябва ли да се мие?

И като го използвам мога ли да продължавам да си правя маски с хума и другите работи, които се смесват с нея:}}

Guest
    aide де някой няма ли да ми помогне

Дали трябва да се измива след употреба - това трябва да го пише на упътването. Прочети го внимателно, 100% пише "Начин на употреба", където е указано например дали лицето трябва да се мие преди процедурата(в някои листовки го пише), кое, как, защо... Просто го прочети А по въпроса дали можеш да използваш междувременно и хумата - да, не мисля, че би наврдило, аз също си използвам не само един продукт и досега не съм забелязала да иам странични ефекти, нито пък едното да вреди на дтугото. Виж, вече ако страничен ефект се появи (в което мн се съмнявам) е друг въпрос - можеш в такъв случай да се обърнеш към личния си лекар или козметик. Успех!

Guest
    Ами пише, че трябва да се измие мястото, което ще се третира преди да се нанесе, но не пише нищо за измиване Обаче пише, че съдържа алкохол и може да има парене.. Точно това ме притеснява... кожата ми може да се зачерви и т.н. ...
    Нека който го използва да каже, мн Ви моля!

Ти помоли който го е ползвал да ти каже нещо повече по въпроса, но се изкуших да ти отговоря на горното мнение. Пречи ли ти, ако малко ти попари местенцето, в името ан това да ти мине? Аз например такова парене не би ме притеснило, още повече, че в самата листовка си пише, че е възможно това! Преди няколко дена бях на козметик и след като ми бяха почистени и отворени порите, жената ми мина всяко възможно местенце на лицето с памук, напоен в спирт и няма да ти кажа какво беше усещането... Все едно ми горяха лицето с горелка и ми го шкуреха едновременно, но за секунди свикнах и не ми правеше впечатление после дори, така че... лично аз не бих се притеснила от това "нищожното" парене
    Щом не пише нищо за измиване се предполага, че не е нужно да измиваш мястото след това. Какво представлява самия препарат? Течен ли е като спирт да речем, или е по-гъст като кремче? Ако попие добре в кожата мисля че не трябва да го измиваш, а и (още веднъж с риск да се повторя ) щом не пише на опаковката...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Не трябва да се измива след нанасяне.Нито пък хумата му пречи.

Маймунке, нещо като тоник преставлява, с гъбичка, поставена отгоре за по-лесно нанасяне.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    аз напоследък 4увам доста положителни отзиви от това лекарство .. доста хора са доволни и доколкото разбрах относно 4ерните то4ки пъп4ици и т.н. е универсално би трябвало да лекува вси4ки нередности по лицето

Guest
    Благодаря Ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си