.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Съгласни ли сте на война с Либия?

Ако се набират хора за десант в Либия бихте ли взели участие?
    Бихте ли се били за родината си?Какво ще стане според вас ако ликвидират сестрите?3-та световна?

Re: Съгласни ли сте на война с Либия?

tccccccccc abe ti lud li si be... koi 6te tragne da napada libiq kato imat targovski vzaimootno6eniq s neq
    misli6 li 4e sa6t i evro saiuza imat malka mo6t i ne biha povliqli na libiq da osvobodi medicite ako iskaha... ama te gubqt v cqlata smetka...are molq te osaznai se i togava puskai po smisleni temi... koi 6te napada libiq kat imat izgoda ot neq...
    i kvo molq? 3-ta svetovna... phahahahahahaahha ne dumai zarad nqkvi si 8 balgarki det nikoi ne gi ebe za tqh samo se praqt na zagrijeni... se edno gi boli za nqkvi si 8 4oveka.. rajdat se i umirat vseki den hora...

Какво ти 3-та световна война?

Няма смисъл от война, заради 5 човека ще загинат далеееч повече. Като зза начало 400-те (не съм сигурен, че са толкова), които са в Либия. А и арабите са способни на атентати в миналата ни родина. Твърдо против съм. Честно казано преди се подписвах в разни подписки и разни такива, защото видях, че подписа ми не помага с нищо. Във война не бих участвал, първо защото не бих жертвал живота си (още по-малко за такава глупост), второ защото няма смисъл от Война.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен Аватара на quench
    луд ли си?!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    хахах трета световна??? хаха ти си луд е човек
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Jawohl Mein General
    навит съм само, ако ти водиш десанта

А може да е повод за втора световна война, ако някой има изгода от това кой знае. То тях може да ги държат толкова дълго, че и да бъдат повод за третата световна колкото далече (или близко ) да е тя.

Обърнете внимание, че казах повод, а не причина.
    бан по ип и профил

Guest
    Ми един Blitzkrieg и са до там !
    ПСВ започва заради смъртта на един човек.Не мислите ли,че ако положението стане критично може да се стигне и до война

Цитирай Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
    Ми един Blitzkrieg и са до там !
    ПСВ започва заради смъртта на един човек.Не мислите ли,че ако положението стане критично може да се стигне и до война
    Пишейки предишният си пост си мислех точно затова. Но първата световна война не е почнала заради смъртта му. Тя е щяла да почне така или иначе, защото някой е имал интереса тя да започне. Тя е била само поводът, а причината друга. Невъзможната ситуация, за която си мислиш ти ще е повод, а не причина.

Не съм голям разбирач, но си мисля така.
    бан по ип и профил

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ако почнем война с Либия медиците ни са обречени.
    Ако пък изпълнят присъдите и започнем война ще загинат още много хора.
    Та няма смисъл!
    П.П.. Съгласен съм на спец мисия, която да освободи мед. сестрите.
    хъхъ..

Мега фен Аватара на machoka
    Мий си краката и лягай да спиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си