Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Цитирай Първоначално написано от meri88
Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Аз винаги си празнувам рождения ден вкъщи. Преди години, когато наще не се махаха, пак си го празнувах. Не са ми правили проблем и не са стояли при нас. На дискотека според мен е тъпо. На заведение също. В крайна сметка се събирате да се видите, да се позабавлявате, а не да седнете да се наядете. Това с хижата наистина е добра идея. Според мен щом ставаш на 17, може би ще успееш с малко повече усилие да убедиш вашите да се махнат поне до към 12
prava si..no kakto samata Ani kaza tehnite q darjat dosta izkuso...Naemaneto na apartament ne e nikak evtino pone dokolkoto az znam i posle alkohol,qdene i pro4ie .......Za restorant o6te po-tapo.Az vinagi go pravq v nas sabirame se 20-30 du6i i sme si v nas,roditelite mi izob6to ne mi pre4at ako iskat da sedqt v nas ako ne......
Mn iskam n hija, ama.. imenno tva mi pre4i, 4e na6te edva li 6 pozvolqt.. a i 4estno kazano kolko li ot fr-tata mi 6 didat.. i9na4e n Vito6a.. lelee..
meri88, gledam imeto mi znae6 ot saita li? ina4e pri teb va6te ne pre4at, ama pri men maika mi 100% 6 pre4i.. v smisul ne 4e 6 pre4i, ama kupona nqma d e gotin, ako znam, 4e maika mi e v susednata staq, o6te pove4e, 4e nali trqa d ima alkohol, za da se vdigne adrenalina.. ama maika mi d gleda piqni fizionomii.. ohh.. ne znam.. iskam d e ne6to qko, ama.. kato gledam mai.. ina4e super gotini idei mi dadohte.. 10x, sladur4eta!
Mi ani nie se poznavame,ma aide......ot klasa na Desi i Daniela sam....ako naistina misli6 4e moje6 da ubedi6 roditelite ti pone do 12 da te pusnat 6e e dobre.Ina4e az ne vijdam naistina kak moje6 da si napravi6 qk rojden den pri polojenie 4e te sa mn striktni...Osven v nqkoi ot tvoite priqteli......ne vijdam drugo re6enie 4esno