.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Един въпрос за сперматозоидите..

Колко време могат да живеят сперматозоидите ако влязат в момичето докато е неразположено?И ако влязат изобщо има ли вероятност от забременяване?

Guest
    nz , choveche , mislq che nqma opastnost da zabremenee po vs na cikyl .. na men dr mi e po-chudno- kolko vreme jiveqt spermatozoidiite vyv vyzdushna sreda ????

Guest
    secundi

Голям фен
    Град
    trqvna
    незнам колко живеят но винаги има вероятност да се забременее и защо не го правите с презерватив по-хигенично и по-безопасно

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    колкото и да живеят те за много кратко време могат да си свършат работата...така че риск вина има :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен
    em nai dobre go pravete s prezervativ.taka e nai sigurno
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    dobre de ama az pitam pri nerazpolojenite ima li risk?I kato vlqzat v1tre v momi4eto dokato e nerazpolojeno kolko dni o6te jiveqt v1tre?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Има риск , да . И кви са тея сперматозоиди дето живеят с дни . Няма такова нещо . Ползвайте си кондома най-добре .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Ем колко живеят?Ние кондома ще си го ползваме ама аз сега питам щото оня ден не го ползвахме кондома и станалото станало Та значи още съм неразположена...има ли вероятност ако м-4ето свърши точно под путката да хвръкне вътре..не нали?И ако м-4ето свърши в ф-4ето усеща ли се нещо?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    3 дни от сношението, толкова е времето на живот на сперматозоидите в матката на жената.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си