.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

случвало ли ви е се е?:(

С приятеля ми водим редовен полов живот,но от известно време по време на секс ме боли в областта малко под корема в смисъл като повреме на цикъл,но не толкова много и след като приключим пак така..даже и сега ме понаболква а не сме го правили от 3/4 дни. защо е така..а и да ви питам още нещо на което може да ми отговорят момчетата случвало ли ви се е да ви боли половия орган след секс моля помогне те ми

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Имаш ли проблеми с бъбреците? Защото ми се е случвало като ми понастинат бъбреците да ме боли по време на секс.

Guest
    не по принцип нямам

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    чесно казано не мога да ти промогна за болите ти,но за другия въпрос никога не ме е болял след секс....

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Имаш ли проблеми с бъбреците? Защото ми се е случвало като ми понастинат бъбреците да ме боли по време на секс.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Случваломи се е но след известно време ми минава А с приятеля ми ако не сме правили известно време секс се е случвало да го заболи
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    и мен така ме е боляло но ми минава след няколко дена тай че не се притеснявай!смисал веднаж ми се беше случило голяма болка точно до срамните устни ми се беше притрило ли нз ко ама болеше ужасно

Guest
    еми значи не е само на мен поуспокоих се малко..радвам се че се отзовах те,ако има някои друг да си каже мнението ще ми е от полза..ам междудругото не бяхме правили нищо от седмица някъде нз може и заради това да го е боляло

Нормално е...стига да не е силна болката де

Guest
    na men li4no ne mi se e slu4valo,oba4e ne se pritesnqvai a mu obqsni 4e tv e normalno za da ne se gnusi pove4e ako e tva de!i az smqtam 4e polu4ava6 orgazam...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си