- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Как се мастурбира?
Zdraveite! Znam,4e vyprosa mi e tup,no temata ne e ebavka! Na 14 sum i nikoga ne sum mastorbirala... kakvo trqa da prqvq? Sori ako ne mu e mqstoto tuka...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Masajirash si klitora..
A nqkoi bi li mi kazal kade se namira?![]()
Nali ne se ebavash? ... Ami malko nad vaginata ima edno topche koeto kato dokosvash ti stava hubavo - e imenno tova e klitora!
XAHXhaHXaHXhHXahXHaHXhaXHXaXhaxaXHAHH
MAHAHAHahHAHAHAHHAHAAHHAHAXHxhHxHXXXHHX
ZOAHAHXahxhxhAAXHAHXHXahhXhaHxh TO BIVA BIVA AMA ... AHchachaHCahchHHXhzxzxhhzЬХЗЬХЗьзьзхь ьхььзьзьхзьхзьхьхзьхьхьх ьхьхзьзьхзхьхььзхьххьзьх .. ...... ООООООО MY FUCKING GOD !!! AxaHXHXhHXhHXa .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1во трябва да минеш на курс по маструбация. Там ще ти издадът диплома - "МАСТРУБАТОР" и чак тогава можеш да го практикуваш. Това не е шега работа и не може просто ей така да го практикуваш без да са се обучили предварително професионалисти в тази област.
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Ако нямаш диплома ше дойдат от НСБОБ да ти конфискуват половия орган...верно не е шега работа..
Our greatest victory isn't in never falling it's in always standing up when we fall
Първоначално написано от BGDaRky
Верно ли така правят?!? Добре че изкарах курса...
![]()
Какво пък е това "маструбация"?!?!![]()
Животът е БРЯГ!
az na 10 sama se nau4ih kvo e 6toto mnogo me surbe6e puteto i zapo4nah da si go turkam i taka preobvai i ti ako ti se ebe sama 6te zapo4ne6 a moje i s prust4e vuv vaginata abe ako ti se 6te sama 6te po4ne6 da use6ta6 kak da se samozadovolqvash aide upseh milo
Направо ще разцепим озонаПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
БИЕШ ЛИ ЧИКИИ?!![]()
ФИН ГОЛ !!!
Терминът мастурбацияпроизхожда от две думи.Първоначално написано от BorderManager
Мастур (Masturus Prostakuidis) - Гигантски бозайник от семейството на конете живял през късният ледников период. Изтребен от номадските племена и затоплянето на климата през Неолита.
Бация (Bacia Zarazis) - Опасен праисторически микроорганизъм, донесен от нестерилизирани извънземни, които трябвало да кацнат на земята, докато строели пирамидите. Вирусът довеле до масово измиране на Мегафауната - Мамути, Гигантски Ленивци, Големи Елени, Мастури.
Мастурбация - Това е понятие, използвано за разпознаване на Мастурите, заболели от вируса...
Тоя научен реферат е мое дело... Бех забравил се регна....Първоначално написано от Анонимко
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Ти не ми обяснявай какво е "мастурбация".
Обясни ми какво е "маструбация"...![]()
Животът е БРЯГ!
Е да не съм енциклопедия мама му стара.
Как толкова ви требе отговор посетете сайта:
www.POP_Armenia.com
Отиди с авторката на курса и ще разбереш. \Първоначално написано от BorderManager
/
Taкива тъпанарки хич не ме привличат.
Може пък да ми се доще да праснем някоя партия шах, а тогава...![]()
Животът е БРЯГ!
Стига, стига. Не може само мисловна дейност да се извършва.Първоначално написано от BorderManager
Аа-а-а-а - ти от ентелигенциата на страна....
Тая тема е само за простаци...![]()
Еййй... Като рекох, че темата е за простаци и опустя... Ц-цц-ц-ц-ц...