От известно време (не знам защо) си събирам лайната в буркани и ги крия в мазето ни. Вчера пак ми се доака, но не намерих буркан и понеже ми се сереше страшно много взех херметизиращата тенджера и се изсрах в нея с мисълта, че по-късно ще прехвърля лайното в буркан и ще го скрия в мазето. Обаче ми се обадиха да ходя на кино и аз скрих тенджерата в един шкаф. Вчера нали беше Трифон Зарезан и пихме след киното и като се прибрах бях забравил за тенджерата и си легнах. Баба ми е станала рано тая сутрин да готви задушен боб и е търсила тенджерата навсякъде и като е отворила шкафа и е замирисало на лайна, обаче не е видяла тенджерата в дъното на шкафа и е решила, че някой плъх се е изсрал в шкафа и мирише на това. Затова е отишла до мазето да вземе препаратите за чистене и там е намерила всички буркани с моите лайна. Вбесена ме събуди и ме пита какви са тия лайна, а аз и казах, че Георги от моя клас ги е скрил там от техните. Като по чудо ми повярва и тръгна да чисти шкафа и тогава намери тенджерата и като я отвори разбра, че лайното е мое. После звънна на Георги и пита дали лайната са негови. Той пък педераста ме изпортил, че са моите и сега баба ми ме заплаши, че ако не мия чиниите, пода и тоалетната всеки ден, ще ме изпрати на лечение. Кажете ми какво да правя, моля ви.
За такива като тебе има само един изход САМОУБИЙ СЕ!!!
Ти смятай кво задръстено педерастче трябва да си да пуснеш такава тема изпълнена с такива простотий.
Братче в 2 неща съм сигурен:
--->Ти си девствен.
--->Ти си тъпанар.
Първото е излечимо ама тъпотията си остава за цял живот.