.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Pritesnena sum
    Guest

Moderated: На 13 съм, а имам стрии. Как да ги махна?

Hora mn sum stresirana.Na 13 sum i imam strii.Neznam ot kvo se polu4iha,imam po dupeto a sq i po krakata po4naha da izlizat, maja se s nqkvi kremove ama ne iz4ezvat.Ujasno grozno e mn mi e zle.1,53 sum a teja okolo 45 mn li e ?Kvo da napravq molq vi pomagaite

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    45 kg za 1,53 ne e tolkova zle ... ma nqma da e lo6o namali6 malko kg-tata ta sa striite i az iam ama po cicite ko ti pyka :P az sum na 14 teja 48 visoka sum 1,64 are ako ima ne6to dr sfirkai

Guest
    e ne e bolka za umirane.i az imam po dupeto i gurdite.otna4alo nali sa 4erveni ili rozovi,no s vremeto izblednqvat.pak si li4i,no nqma kak.poqvqvat se ot rasteja ili rqzka promqna v tegloto.pri pove4eto hora ot rasteja.ima razni kermove,koito uj gi premahvat,no se sumnqvam.

Pritesnena sum
    Guest
    Ayy mersi,ama ako moje da mi kajete ne6to pove4e dali 6e se skriqt ili pak 6e si li4at tolkova mnogo,6toto idva lqto i kak 6e se subleka po banski?Iiii za kilcata ne6to da me posavetvate 6toto iskam i az da gi namalq ama........

Guest
    vij za kilogramite dobre si si.daje super.a i ti o6te raste6.ne si i pomislqi za dieti,za6toto nqma6 nujda.prosto qj zdravoslovna hrana i bez mnogo sladko,testeno,mazno i t.v.ti si znae6.pii pove4e voda.a za striite moje da pita6 v nqkoi kozmeti4en magazin ili apteka ili pomoli maika ti da pita ako ti ne iska6.mislq,4e nqma za kakvo da se pritesnqva6.

Аз съм чувала ,че се появяват от ряското качване и сваляне на килцата и аз забелязах че имам ,но не е болка за умиране..те почти изчезват като си направиш хубав тен

Голям фен
    То4но така е .. рязката промяна на килограмитр при4иняват стрии .. има специални стягащи и премахващи стриите кремове .. но трябва да се вземат мерки навреме защото след това става по трудно и самото ле4ение .. хубаво е и да се консултираш с лекар.. Успех \/

Pritesnena sum
    Guest
    Az hodih na lekar i mi kazaha s krem,puk skoro 6teli da zapo4nat da prilagat i piling terapiq,ama az da sum produljavala s krema i da sum otidela pak sled izvestno vreme ili ne6to takova

:)

Цитирай Първоначално написано от Pritesnena sum
    Az hodih na lekar i mi kazaha s krem,puk skoro 6teli da zapo4nat da prilagat i piling terapiq,ama az da sum produljavala s krema i da sum otidela pak sled izvestno vreme ili ne6to takova
    На дали ще има ефект от крема ,но опитай

Голям фен
    аз също не бих заложила много на тия кремове .. но зависи все пак от кожата успех \/

Мега фен Аватара на koalka
    Да не си отслабвала драстично?

Pritesnena sum
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да не си отслабвала драстично?
    Ne,ne sum

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    45 kg za 1,53 ne e tolkova zle ... ma nqma da e lo6o namali6 malko kg-tata ta sa striite i az iam ama po cicite ko ti pyka :P az sum na 14 teja 48 visoka sum 1,64 are ako ima ne6to dr sfirkai
    ааа гадост по циците една фр. има и е ужасно грозно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mini_bebe

Мислиш ли 4е така и помагаш а по темата - според мен трябва да имаш малко пове4е търпение за да се убедиш до колко има ефект от тия кремове и ако не да споделиш с лекаря си и да се подложиш на др. по ефикасна процедура

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Dam tova e vqrno 4e se poqvqvat pri rqsko ka4vane ili svalqne na kilcata.4esno kazano trqbva da vnimava6 s hranata vse pak tq e vajno no ima ne6to koito sa mn `vredni` za na6eto tqlo i vyn6en vid.Opitai s fitnes... a za striite az nqmam vse o6te mn mn ama No OPITAI sled banq kato se izkype6 vzima6 LED i zapo4va6 da raztriva6 tova vseki pat kogato izleze6 ot du6a mestata kadeto ima strii...Uspeh Mila i prodyljavai s kremovete
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Pritesnena sum
    Guest
    Hora naistina mn vi blagodarq na vsi4ki koito mi pomagate.Ako nqkoi moje da mi dade o6te nqkoi polezen suvet 6te sum vi ujasno blagodarna

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Цитирай Първоначално написано от mini_bebe

Мислиш ли 4е така и помагаш а по темата - според мен трябва да имаш малко пове4е търпение за да се убедиш до колко има ефект от тия кремове и ако не да споделиш с лекаря си и да се подложиш на др. по ефикасна процедура
    аз не отг. на авторката на темата ами на тази която е писала мнение след нея \/

аз щи препоръчам да си поръчаш от AVON има една серийка SOLUTIONS!От тая серийка има крем против стрии и целулит!Мои познати останаха доволни и ти можеш да пробваш!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не могат да се махнат . Ама не се притеснявай , повечето момичета имат . Може да не са много , но имат .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ъъ какво по дяволите е тфа

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми принципно в аптеката се продавам кремчета отиваш и питаш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    ъъ какво по дяволите е тфа
    ами нещо като ленти4ки ( 4ерти4ки) наподобяващи белези абее.. не е много красиви4ко ... направо са си като белези , ама аз ли4но не съм 4увала да се махат освен с някакъв последен крясък на модата

П.П. и не съм сигурна дали се полу4ават само от драсти4но променяне на килограмите, защото за 1 месец свалих 3 кг и ми излязоха стрии по краката баси ужаса...
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ми много просто - не правете диети за един месец 3 килограма и няма да имате стрии...

Guest
    солариумите не са скъпи и бързо става номера ?

Повече от фен
    spokoino nqmai griji te leko poleko se skrivat i ne sa tolkova grozni a i lqtoto kato gi nape4e6 i po4ti ne se vijdat ina4e nqma na4in da se zali4at ili mahnat osven 4rez lazer 80% efektivnost i plasti4na operaciq 100% efektivnost 100% bezsmislenost az imam na bedrata, zad kolenata, na bicepsite i malk ona gurba o6te sum jiv i ne sa tolkova grozni tezi koito sa stari

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си