- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kat se zaqjdat s teb i ti govorqt prostotii
Зависи от простака,който ми ги говори...Ако е наистина отрепка,не се занимавам..Но ако пък имам муза и ми доиде някоя затапваща реплика с удоволствие я уползотворявам..![]()
Ако си струва-отговарям.Ако ли пък не-подминавам го и не му се връзвам.![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ми ще ги псувам и аз...абе, може и по-свестно да им отговоря. Зависи от настроението :>
Рядко се оставям да ме обиждат...доста бързо избувам;
Ми никога не мълча-почвам и на убиди...
лично мене ако ме обиди някой много лошо и ако го познавам ще го фана и ЩЕ МУ ОТКЪРТЯ ГЛАВАТА ! ! !Първоначално написано от damnnnn girl
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
нервачка съм и не мога да мълча но когато съм спокойна с ирониянай-гот е когато човека срещу теб е достатъчно прост да не я разбере
![]()
и да гледаш как се мъчи да мисли с половин мозъчна клетка която бавно умира след всеки опит за мисъл
![]()
а ако е по сериозно може да се стигне и до вадене на зъби
без значение момче момиче
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Зависи... чувала съм не особено мили думи по мой адрес, но в случая не тръгнах да се разправям, защото въпросното момиче беше евтина курва и далеч не ми е на нивото... Не бих си хабила нервите за нея.
А иначе ако някой започне да прекалява, започвам и аз... а т'ва си ми е в кръвта.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми определено отвръщам с думи... не с бой, добре си ми служат и думите и в никакъв случай не се давам... все пак този дет се е заял с мен, трябва да излезе некадърен и смешен пред останалите... за сега задържам фронта![]()
Тц, отговарям му спокойно, но остро. Общо взето се стремя да го затапя като му покажа колко е глупав.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
Ем просто му разкатавам майката накопеле!
Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
Така трябва![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Гледам ги надменно и презрително. Смея им се високомерно. Казвам "само не разбирам какво се напичаш" или "кво ми говориш бе" или пък казвам някаква реплика с цел да нараня достойнството на индивида. Общо взето, ако стане скандал --> викат ---> мълча и гледам с надсмешка ---> те се напичат ---> аз казвам 2 думи с отегчение ---> те още повече се ядосват ---> аз казвам нещо с пренебрежение и си заминавам![]()
С глупаци на глава не се излиза. Мога само да им се смея и да ги иронизирам.
Зависи. Ако е с баналните сексуални пожелания за майка ми и женската част от родата, не се занимавам. Не си заслужава. Обаче, ако почнат да ми вадят "оригинални" лафчета-затапки им отговарям. После ги оставям да си помислят известно време и настава тишина. Най-обичам онзи поглед тип "незнам ко' ми каза ама мисля да те ударя вече".![]()
ами нищо, не му се връзвам на акъла много ясно! (му-човека) обикновенно започвам да говоря глупости *безмислици-за времето например* и да го игнорирам абсолютно или да се смея на нещо или говоря по телефона и много се ядосват и после спират, или само им се усмихвам или пък се базикам с тях ако съм в настроение![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
хахаха не ми дреме показвам среден пръст и толкоз