- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Momcheta,kakvo povedenie haresvate na momichetata?
Е много ясно!Нали все някога трябва да си направя някаква реклама!А тва че прекъснах филмаа...не е чак толкос важно той ше си продължи!А относно защо трябва да ме знаят форумците защото такова същество като мен бива ли да не се познава(егати и самочуствието дет вадя!)
Наблюдаването - не нахално, но не и прикрито.Първоначално написано от green lady
Поведение - като зрял човек, но и с чувство за хумор
Говоренето - еми на много теми да е. Да не е някакъв ограничен откъм речник![]()
Докосването - не натрапчиво, защото не обичам да се лепят за мен. Едва ли не "случайно"![]()
Характер - да разбира от дума, малко лаконичен, но не прекалено, да не е някакъв страхливец, да не е надут...
Пф... Не съм мъж, да не си го помислите. Прочетох темата грешно и мислех че трябва момичетата да пишат за момчетата. Както и да е. Да си го кажем направо:
90% от мъжете гледат 2 неща у жената - отпред - циците и отзад - гъзаАко можеш да си Памела Андърсен ще е най-добре
Важно е да си така услужлива, като се ебеш с един, да отдадеш тази чест и на приятелят му (говорим, когато няма чувства). Да не ти пречи (най-важното)... Абе повечето търсят вагини (с извинение) с крачета
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Харесвам момичета,който са скромни и чаровни,който знаят какво искат,който могат да обичат...