.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Не мога да го разбера това момиче... :/

Значи познавам едно момиче и по скайп мн говорим и тя ми праща разни целувки и подобни, и като се видяхме се държи мн по-различно смисъл говори ми по съвсем различен начин и т.н. защо? на недостъпна ли се прави?
    Следващия път като се видим как да постъпя, че явно мойте методи на стават.. ?

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е просто по-срамежлива, а може и на недостъпна да се прави.Когато се видите на живо се дръж така с нея, както по скайпа.Флиртувайте, закачай я, де да знам... и виж дали тя ще отвърне на това.Така ще разбереш дали е срамежлива или се прави на недостъпна.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Съжалявам,че го казвам-но може да има възможност да не те е харесала,след като сте се видели? Или пък ако не е така,причината може да е в това,че момичето е по-притеснително и срамежливо.Това,което можеш да направиш-е да я предразположиш към някакъв разговор..и така ще се отпусне повече.Успехх :P
    f@nt@zi@

Град
    София
    според мен е нормално ако се виждате за първи път.. може просто да е срамежлива... и аз понякога съм правила така.Незнам защо така се получава..ако пък на нея и се е сторило,че ти се държиш по-различно,тогава всичко е ясно повечето пъти така става... всеки се чуди дали другия го харесва обаче всички си трайкаме и не смеем да предприемем нищо..
    спокойно ,не си мисли,че не те харесва... вероятно е точно обратното и се чуди как да не прави лошо впечатление.. просто се притеснява..

Ммм.. ти предразполагаш ли я да се държи така , както в скайп? Аз попринцип повече се отпускам когато си говоря с някой без да говиждам , тоест по скайп. Може да й е било странно, с времето ще свикне. И не се опитвай са разбираш момичетата. Ние мислим по свои собсвени начини , които са трудни за обесняване и разбиране...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Еее,едно е в чата друго е на живо.НЕка минат няколко срещи,тогава вече се тревожи.

Guest

Re: Не мога да го разбера това момиче... :/

Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]Значи познавам едно момиче и по скайп мн говорим и тя ми праща разни целувки и подобни, и като се видяхме се държи мн по-различно смисъл говори ми по съвсем различен начин и т.н. защо? на недостъпна ли се прави?
    ТъпА курва е тва заеби я.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    може просто да се държи по разпуснато в скайп ! нормално е..но според мен щом ти праща целувки а-у и осле се дръжи по друг начин може да иска ти да направиш първата крачка..но все пак пращането на целувки за мен не е случайна работа
    I am a violet butterfly !

Мега фен Аватара на iiirish
    не мисля, че се прави на недостъпна или интересна! помисли, че в скайп или в който и друг да е чат, е много по-лесно да кажеш или направиш нещо отколкото когато човека е срещу теб. мисля, че тя по-скоро се притеснява да изрази чувствата си в действителност. единственото, което можеш да направиш е да я предразположиш по някакъв начин да се отпусне пред теб и така полека-лека нещата да си дойдат по местата

абе в кибер пространството всеки се прави на много отракан... и на много печен ама като опре ножа до кокала.... а и не забравай какви предимства дава чата..да се представиш такъв какъвто искаш... говориш к'вото и както си искаш.... ... всичкото са едни букви и цифри... някакви словоизлияния които дори не можеш да си сигурен с каква интонация са казани. така че още няколко срещи пак така ще се държи докато не се поочупи малко
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Явно е стеснителна ... просто не се отказвай ,бъди по-упорит , питай я защо прави така и разни такива .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Re: Не мога да го разбера това момиче... :/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]Значи познавам едно момиче и по скайп мн говорим и тя ми праща разни целувки и подобни, и като се видяхме се държи мн по-различно смисъл говори ми по съвсем различен начин и т.н. защо? на недостъпна ли се прави?
    ТъпА курва е тва заеби я.
    Анонимко,т и си тъп като гъба бе .
    Амии... то и аз съм така , като нея донякъде.
    ,,помисли, че в скайп или в който и друг да е чат, е много по-лесно да кажеш или направиш нещо отколкото когато човека е срещу теб". Тя може да се срамува ,може би се притеснява .Накрай я да се отпусне .

Мом4е повярваи ми тя е срамежлива!при мен е су6тата история!иии аз бях супер срамежлива ии нз ако ти пра6та пак целувки и глупости зна4и те е харесала!аа как се казва6?

Мега фен
    Или се притеснява, или просто се лигави в чата.

ами тя по GSMа ми е казвала, че ме харесва и мно ми се кефи.. а до колкото на срещата си говорехме доста.. и н.з.

абе ако стане, стане, ако не.. не е единственото момиче на планетата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си