- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванах баща си да мастурбира в хола. Моля за съвет!
Ми ако майка ти не му дава това от което има нужда що да не мастурбираголяма работа....разбирам и ти да не го правиш ми то...ае луди раоти!Много срамно нещо..и да им кажеш се едно баща ти ще спре...ще се скарат и ти ще останеш на сухо после
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Не и казвай.Тъпо е, пък и тя все пак не е проста би трябвало да знае, че баща ти го прави.То си е напълно нормално нещо все пак![]()
![]()
Не е твоя работа да разправяш на майка си. Прави се, че нищо не си видяла и толкова.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
3 години психотерапия,но и това дано да може да залечи образа![]()
![]()
ХАхаХА Поста на aDa_Na_tFoq_Rai доста ме разсмя.Първоначално написано от moncho
moncho ти от базици не разбираш ли беТо и аз не разбирам, ама на чужд гръб бих ги приела стига да не са много остри.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
да, бе
наистина голям майтап ше стане![]()
"мамо, мамо пък тате е чикиджия"
или
"тате, тате, ти чикиджия ли си ?"
![]()
ехахеха и къф е смисъла да ходиш да и кажеш,смисъл ше постигнеш ли нещо или кфо?Най-много и тя да се притеси или нищи да не ти каже...глупаво е... не разбирам,та чак и съвет искаш ,ти да не си некъф дебил...кфо ше отидеш да и кажеш:' мамо мамо вчера видях тате да лъска'..и тя кфо 10 леа ли шти даде>?![]()
a be trai si tfa ne e gre6no .. da vqrno 4e e 6okira6to vse pak ne si go o4akval/a ama ne e bolka za umirane!
ми брат неказвай на майка си случва се е не при мен но сам 4увал и др така и както и да е брат оправай се
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
имаше един лаф, как беше, че бащата се изхвърлил на пердето, а майката се забърсала после и...резултата бил автора на тематаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
znachi mojesh da zabremeneesh i ot perde,taka li?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
всеки си има нужди бе.......![]()
оо..не защо го казахПървоначално написано от ABSOLUT`me
утре ще има тема Приятелят ми свърши на килима аз се подхъзнах и паднах по голо дупе точно там. Възмовно ли е да съм бременна..
![]()
Хах няма да се учудяПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
не това е напълно нормално. все едно да го изпортиш 4е се храни... няма смисъл майка ти и сама може да се сети.. друг път преди да влизаш където и да е било 4укай..
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!