- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета, кво поведение харесвате на момчетата?
Това е абсурден избор. Ако има физическо отблъскване, между нас може да има само приятелство... А ако видя някой нежен, мил, красив, със стил,галантен... Бягам надалеч. Има нещо гнило в на вид перфектните хора... Мен лично ме плашат.Първоначално написано от quench
КОлкото до парите- хиляди пъти предпочитам да ги изкарвам сама, отколкото да играя слабата и подчинената финансово...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Преди всичко трябва да е мъж с всичките си мъжки недостатъци и всичко друго!!! Тея "съвременни мъже" дето ходят на козметик по-често от мен хич не ми допадат.
Да ва еба в флъдърите.![]()
Благодаря.Първоначално написано от Анонимко
Тъпкано да ти се връща.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
da me uvajava.. da e dobri4uk.. da me razsmiva.. abe tova stiga :P ostanaloto samo 6te se naredi :P
33-годишен, пияница, педофил, от ромски произход,безработен, да е подпалвал поне веднъж детска градина, да се познава с тате от времето когато е бил войник и е служел при него
Какво поведение.....Еми начии....Най важното за мен е да е мил,романтичен и забавени да незабравя да е верен не само на себе си а и на човека до него!Това е най-вече...друго немога да кажа![]()
леко смотан и с болно чувство за хумор.
това е.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Харесвам интелигентни момчета,такива каквито ме карат да се смея и да се чувствам добре.Разбира се и външността е от голямо значение за мен.Абе най-важното е да ми е приятно в неговата компания.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
nqma6 predstava kolko si pravaa za geioveteПървоначално написано от quench
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Оооо това ми хареса.Първоначално написано от пор
![]()
Познавам един такъв! Уникален тип...
psycho_girl, не че нещо, ама quench е мъж..Нищо, че напоследък е с такива аватари !
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
jajahajahsjshsajajajaaj
eeeeee bez da iskam![]()
![]()
i vse pak e prav![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от psycho_girl
Аааа браво момичеее....разконспирира гоо!Куенч вече всички знаят че си женскооо!![]()
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Просто искам да е нормален...да не се лигави много, да не е надут, да може да се говори с него.
dude!
много момичета от тук гледам ш'ъ стават лесбийки като съдя по критерийте които пускат . Слезте на земята, махнете розовите цайси/ ама ся по модата не са розови ми тип заварчик....
Накрая ще останат само лесбийките и гейовете и ще се избият за един лак за нокти /напр.Ш' видите аз ви казвам тогава ш' има повод да мрънкате.
Емии харесвам момчета,които са забавни,винаги имат какво да кажат,естествени...момче,ко то ме разбира,мога да му имам доверие и да си говоря с него за абсолютно всичко...иии да не са някви женствени и нежнички..![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Златната среда - нита много мили, нита много лоши...