- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременея?
ам значи с приятела ми правихме секс в един ден 3 пъти...и трите пъти беше без презерватив и с интервал от време около 3-4 часа......
Възможно ли е да е останала сперма по пениса и следващия път като сме правили секс да е влязла в мен... моля ви кажете![]()
Шанса да забременееш е минимален ама не мога да разбера ко толкова ви пре4и да използвате презервативи ?!
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Emi vyzmojno e.. Samo ne mi e qsno i na men zashto e nujno da go pravite bez prezervatif i posle da zapochnat vechnite koseji... Ujas.. pozlvaite prezervativi be deca!
ами до сега винаги сме ползвали,но тоя път така се получи....и сега много се притеснявам![]()
abe kak shte moje be vie zle li ste.. s toq interval ot 3/4 4asa malko NEVAZMOJNO vse pak ili az sum tupa ili sermatozoidite v kislorona sreda jiveq samo 7/8 sekundi
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
e prava si-ako e ostanalo po *uq nqma da se obremeni.Първоначално написано от Pocu_Ty
kum avtorkata - tova obache ne oznachava,che ne se e izcvrukal v tebe ili ako ne se e praznil,znaesh li kvo e predekulacionna technost i che v neq ima tolkoz kandidati za hora,deto mogat da zaselqt Canada..i drugo,v ovulaciq li si?be pravi test sled nqkolko dni,drugo ne mojem ti kajem.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
струва си да се възроди темата: http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EC%E5%ED%ED%E0
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Следващият път като си правите такива серийки, след първия път, намажете пениса на младежа с тънък филм от твоите фекалии.
Изчакайте 5-10 мин. на чист въздух за да образува твърда коричка и после се лупайте като подивели без никакъв страх от забременяване!![]()
Животът е БРЯГ!
Да ти приличаме на ясновидци....като сте глупави и не използвате презервативи така ще е ...ще седиш и ще си блъскаш кухата картуна.....направи си тест и ако има бебе може ли да съм му кръстник![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Dobre de toi ne si li go e mil ?Poneje ako si go e mil nqma nikakuv problem , no dori i da ne e pak mi se struva malko nevuzmojno poneje do kolkoto znam spermatozoidite ne jiveqt mn dulgo v kislorodna sreda... a za predeqkulacionnata technost... nz az do sega sum imala takiva problemi , no kakto kazvat horata vinagi ima risk dori i minimalen
![]()
Не си бременна спокс! А и той би трябвало да се къпе или поне да се измие след тва!![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Шансът е много малък, но все пак съшествува. Следващия път за по-сигурно го правете с предпазни средства.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
po zaglavieto- ne , ne moje ne ti pozvolqvam![]()
Малък е шанса, но го има.Наистина използвайте презервативи, защото после да не се чудите и да се притеснявате.
Има някаква малка вероятност, ноо като не се пазите... нека ви е!
![]()
Робинята на Quench