- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Възможно ли е да се отворя с тампон
HeLLP kajete mi v1zmojno li e da sam se otvorila kato si slojih tampon normal.PLS kajete mi![]()
![]()
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
малко вероятно, но все пак ако си го пъхнала много навътре има малка вероятност.
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Не съм го пробвал![]()
Ама по принцип знам, че не е нещо необичайно да се отвориш с тампон.
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
spored men ne.
ne si li gledala reklamata na o.b. 'da zagubish devstvenostta si ot liubov,a ne zaradi tampon'![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
еми много малко вероятно е да си се отворила с тампон,то не става толкова лесно. а и ако си се отворила щеше да усетиш нещо предполагам.ти защо реши че е станал гафа?
Първоначално написано от ThePainIsReaL
=D> =D> =D> направо и го рекна :P И да си се отворила с тампон кфо?пак ще те боли и това е.....луди пишлемета
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Има голяма вероятност главата ти да е напълно куха (т.е. изцяло празна).![]()
А химени се разкъсват със специализирана отварачка БДС № 19123886623.![]()
Животът е БРЯГ!
naistina ste mn kuhi
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Офф тея днешните момичета ко ства с тях нззз....как ще си се отворила с тампон то да не става толкова лесно бе!А и дори да си се отворила, което е минимално вероятно - ти пак си девстевна докато не правиш секс!!!
![]()
![]()
BRAVOOOOOOOOOO!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ThePainIsReaL
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
malko veroqtno
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
I az mislq 4e ne sam se otvorila ama ko da pra kato me zabludiha![]()
e slu4va saI az mislq 4e ne sam se otvorila ama ko da pra kato me zabludiha
i 1 moq poznata predi vreme si be6e nabila takav film 4e sa bila otpu6ila ot tampon 4e po4naha nqkvi problemi... ama kakto i da e![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Spored men ne e zadaljitelno , no e vazmojno zavisi ot samiq 4ovek.. pri nqkoi stava po lesno otvarqneto pri drugi ne 4ak tolkova
Nikoi ne zaslujava sulzite ti, za6toto tozi, koito gi zaslujava, nikoga nqma da te nakara da pla4e6!
абе докато не влезе мъжкото достойнство ше си седиш девствена нема такиа рабути с тампон![]()
Никой не умира девствен..живота секи преебава !
с тампони мини и нормал не може да се отворите , с другите супер там или супер плюс незнам ама те наистина са много дебели, ама какво зна4ение има както казаха другите ти може и в ранното ти детство като си правела шпагати , бягала , падала или какво ли си правила да си си скъсала химена , ама от тампон си оставаш девствена де
амаан
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Тъпо същество, девствената ципа е точно на входа на влаглището и ако ще се разкъсва, ще се разкъса в началото на вкарване на тампона.Първоначално написано от Sisley^BaBy
axhhax samo taka ! kaji i ot de izgrqva slyncetoПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
спокоино!
лично питах приятелката ми и ми каза 4е 100% неможеш да се отворисх с тампон спокоино не се притесняваи :P
Или трябва бая да си го навряла е надявам се това да не си го направила
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
Май оттук никой не си е слагал тампон, иначе щяхте да знаете, че трябва да се пъхне целия показалец и тампонът е отделно, така че тампонът застава доста надълбоко.
Девствеността
Девсетвен е човек , който не е имал полов контакт. На отвора на влагалището има мембрана ( химен ) . хименът може да бъде разкъсан при физически упражнения , спортуване , както и при употреба на тампони. НАЛИЧИЕТО НА ТОЗИ ХИМЕН НЕ Е ПРИЗНАК ЗА ДЕВСТВЕНОСТ. Някой смятат ,че хименът е единстрвеното доказателство за девственост , но това съвсем не е така. Хименът не е “стена” която трябва да бъде “разбивана”. Ното пък при разкъсването на химена трябва винаги да има кървене като доказателство , че девтсвеноста е загубена. Първия полов акт може да бъде мъчителен и болезен , както за мъжа така и за жената. Момчетата нямат външни или вътрешни признаци за доказателство , че са девтвени. Това може да си проличи само по държанието им , но за да го разбереш трябва да си доста “опитен”. Още при първия полов акт може да забременееш !
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
napalno sam saglasna s tebПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Nikoi ne zaslujava sulzite ti, za6toto tozi, koito gi zaslujava, nikoga nqma da te nakara da pla4e6!
e kvo ot tva.to samata cipa po nachalo ne e cqla,inache otkude she ti teche menzisa.ne e zaduljitelno dori i s tampon da q skusash.a tamponi ima sqkvi.az naposleduk si kupuvam edni,deto sa s prisposoblenie da se puhne po-navutre bez da 'burkash' s prustПървоначално написано от `Death`Whore`
mn sa qki,nqma capane,nqma nishto \
/
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...