- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Momi4eta pomognete
Ave hora, mom4e s1m na 15, i imam po d1lgi migli ot normalnoto i pove4eto hora koito ne me poznavat si mislqt 4e si slagam spirala i 4e s1m pederas.Kak da im dokaja 4e ne se grimiram i 4e ne s1m obraten?!!!
Ами..това е хубаво, че имаш дълги мигли, мен даже ме кефят такива момчета, но ако толкова не ги харесваш си ги режи с ножичка![]()
Ем просто имаш хубави мигли..може би ти го казват,защото тяхните не ги бива и ти завиждат!Наистина хората(било то момичета или момчета),които имат естествено дълги и гъсти мигли са много малко!Едните се оплаквах,че са им рядки,а ти се оплакваш,че са ти дълги....Не мисля,че трябва да се комплексираш от това,дори напротив-радвай се! \
/
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Edin moi poznat sashto ima po-dalgi migli i na men mi haresva kak izglejda.Ti kak razbra che te mislqt za gei?Spored men sa mnogo glupavi da mislqt taka,samo zaradi edni migliTe kato go mislqt,ti nemojesh da im dokajesh che ne si.Prosto da ne ti puka za tes kakvo mislqt.Nali tvoite priqteli te znaqt kakav si.Moje da e malko kofti ama spored men nqma nachin..osven ako ne im kajesh "Ne sam gei" ama e nqkfo stranno
Abe..da ne ti puka
![]()
![]()
А и още нещо..тия знаят ли че от спиралата миглите изглеждат слепени?Тфа тряа да си мноооого зле за да не разбереш кога някой има спирала и кога не..!!!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!