.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Momi4eta pomognete

VJC
    Guest

Momi4eta pomognete

Ave hora, mom4e s1m na 15, i imam po d1lgi migli ot normalnoto i pove4eto hora koito ne me poznavat si mislqt 4e si slagam spirala i 4e s1m pederas.Kak da im dokaja 4e ne se grimiram i 4e ne s1m obraten?!!!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ами..това е хубаво, че имаш дълги мигли, мен даже ме кефят такива момчета, но ако толкова не ги харесваш си ги режи с ножичка

Супер фен
    Ем просто имаш хубави мигли..може би ти го казват,защото тяхните не ги бива и ти завиждат!Наистина хората(било то момичета или момчета),които имат естествено дълги и гъсти мигли са много малко!Едните се оплаквах,че са им рядки,а ти се оплакваш,че са ти дълги.. ..Не мисля,че трябва да се комплексираш от това,дори напротив-радвай се! \/
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Edin moi poznat sashto ima po-dalgi migli i na men mi haresva kak izglejda.Ti kak razbra che te mislqt za gei?Spored men sa mnogo glupavi da mislqt taka,samo zaradi edni migli Te kato go mislqt,ti nemojesh da im dokajesh che ne si.Prosto da ne ti puka za tes kakvo mislqt.Nali tvoite priqteli te znaqt kakav si.Moje da e malko kofti ama spored men nqma nachin..osven ako ne im kajesh "Ne sam gei" ama e nqkfo stranno Abe..da ne ti puka

Even heaven is hell without you

Супер фен
    А и още нещо..тия знаят ли че от спиралата миглите изглеждат слепени?Тфа тряа да си мноооого зле за да не разбереш кога някой има спирала и кога не..!!!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Momi4eta pomognete

Цитирай Първоначално написано от VJC
    Ave hora, mom4e s1m na 15, i imam po d1lgi migli ot normalnoto i pove4eto hora koito ne me poznavat si mislqt 4e si slagam spirala i 4e s1m gey.Kak da im dokaja 4e ne se grimiram i 4e ne s1m obraten?!!!
    То да си гей е хубаво...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си