.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ety4wy
    Guest

maska za kosa ama ot magazin...saveti!!!! #-o

ISKAM MASKA ZA KOSA KOQTO DA PRAVI KOSATA PO BLQSKAVA I ZDRAVA ... NO NE DOMASHNA A KUPENA... AMA DA NE E MAZNA A S POVE4E OBEM...DAVAITE SAVETI AKO MOJE I CENA

Аз съм доволна от маската за коса на Denise (преструктуриращата, че незнам дали има друга). Незнам колко точно струва...

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Аз на скоро си взех една от една фризьорка с чесън и билки, мисля че беше и съм много доволна. Струваше 10 лв. ама е супер голямо количество около 1 литър май. И на същата фирма има още 2-3 вида
    А тази на денис мисл че струва около 7-8 лв макс . На Ейвън с екстракта от маслини маската също не е никак лоша. Чувала съм че и тази на Миосотис мисля че беше с плацента и костен мозък също е добра

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Чувала съм че и тази на Миосотис мисля че беше с плацента и костен мозък също е добра
    i az sam 4uvala samo xybavi nehsta za neq.. a kakva cena e .. kade moga da q namerq

Guest
    Maksata na miosotis e okolo 7-8 lv.Az syshto sym 4uvala dobri otzivi.Ima q v kozmeti4nite magazini.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Maksata na miosotis e okolo 7-8 lv.Az syshto sym 4uvala dobri otzivi.Ima q v kozmeti4nite magazini.
    dam mama q vze predi okolo mesec SUPER e !! nqma da sgre6ite

mi az polzvam na GLISS KUR za perlen blqsuk (za rusa kosa),a i imam o6te ednakoqto q kupih ot friziorkata mi za 20 lv.LIDING ''DEFRIZZ MASQUE" rozovata seriq mn e hubava i dvete pomagat!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си