.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

just I
    Guest

edno vapros4e kam momi4etata

skoro s priqtelq mi 6te pravim sex no toi si misli 4e sam devstvena i daje kazal na nai dobriq si pr 4e mn se radva 4e 6te mi e praviq....az sam malka i nqmam opit.pravila sam sex to4no 2 pati s biv6iq.biv6iq i sega6niq mi priqtel oba4e hi4 ne se ponasqt....i taka nz kak da mu kaja 4e ve4e sam praila sex 6toto toi mn se radva6e 4e 6te mi e parviq a i nqma da mu e savsem priqtno 4e parviq mi e bil to4no onzi....ta vaprosa mi e moga li da skriq 4e ne sam devstvena i vazmojno li e da razbere po vreme na sex dali sam ili ne sam......ili moje bi e nai dobre da sam iskrenna s nego makar 4e nqma da mu stane priqtno ot tova koeto 6te 4ue....

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    не съм ф-че но ако приятелката ми ми го направи..повече няма да я погледна! а за това дали може да се разбере би трялоо да може ама нз...бъде изскрена с него..ако наистина те обича няма да е проблем..какво пък толкова преди си била с оня и сега нямаш нищо общо с него..не мисля че е проблем...ако си замълчиш може да стане много по лошо

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    majat razbira,nz kak no go pravi.badi iskrena s nego 6te e mn po-dobre,kakto kazva gamercheto_
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

kaji mu go po dobre shte e nqma zn kvo shte stane nqma da si go izlugala shtoto ako po4nete s luja.....
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Фен
    Град
    Plovdiv
    Shtom si go pravila 2 puti spored mene nqma da razbere poneje si oshte dosta tqsna... No mislq che nai-dobre e da mu kajesh istinata,poneje s luji do nikude ne se stiga i rano ili kusno shte razbere i togava... ne iskam da sum na tvoe mqsto

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз май не бих му казала...За 2 пъти едва ли ще му направи впечатление...а и не на всички момичета им тече кръв при първия път...Или ако искаш да текне..хъм някъде четох просто да опиташ в първия или някой от последните дни на цикъла :/.
    А ако все пак научи истината и ти държи сметка му кажи,че първите 2 пъти са били ужасни и не си се чувствала опитна и тн и първият ти истински път вече е бил с него и тн...мажи там

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Естествено, че ще разбере! Ако искаш да го приеме по-нормално... ще му кажеш преди да е разбрал сам.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Аз май не бих му казала...За 2 пъти едва ли ще му направи впечатление...а и не на всички момичета им тече кръв при първия път...Или ако искаш да текне..хъм някъде четох просто да опиташ в първия или някой от последните дни на цикъла :/.
    А ако все пак научи истината и ти държи сметка му кажи,че първите 2 пъти са били ужасни и не си се чувствала опитна и тн и първият ти истински път вече е бил с него и тн...мажи там
    Споделям мнението.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Възможно е и да не разбере, но според мен е по-добре да му кажеш. Може да не му стане особено приятно, но ако те обича ще го приеме и ще оцени факта, че си била искрена с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Какво е това дете , с което ходиш .. И на приятелите си тръгнал да разправя как ще те е*е . Иначе по-добре бъди искрена с него , ако не те разбере , поне ще знаеш , че сте били заедно само заради секса ... Айде успех .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    Shtom si go pravila 2 puti spored mene nqma da razbere poneje si oshte dosta tqsna... No mislq che nai-dobre e da mu kajesh istinata,poneje s luji do nikude ne se stiga i rano ili kusno shte razbere i togava... ne iskam da sum na tvoe mqsto
    ти не си ли тясна още или си с голема фуга?

пп - Кажи му истината,ако е ришил да бъде найктина с теб,ша го приме

Град
    в мечтите ти
    Според мен е по-добре да му кажеш истината.Щом те обича все някак ще го приеме.А и на лъжата краката са къси.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Какво е това дете , с което ходиш .. И на приятелите си тръгнал да разправя как ще те е*е . Иначе по-добре бъди искрена с него , ако не те разбере , поне ще знаеш , че сте били заедно само заради секса ... Айде успех .
    da mnogo dobra proverna dali te obicha

style_girl
    Guest
    Честно не знам какво да кажа. Възможно е да не разбере, но да рискуваш ли все пак? Може би е по-добре да му кажеш истината, но както казват понякога: най-добрите влръзки се основават на лъжи.
    Може пък и да е вярно. Аз лично никога не съм лъгала приятеля си. Имала съм ситуации, в които незнам дали да му кажа, но все пак се основавмах на истината.
    Решението е твое, аз просто ти споделих мнние.

Късмет каквото и да решиш да правиш!!!

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Според мен ако искаш да потръгне трябва да му кажеш истинита..ако държи на теб ще го приеме и ще си искарате страхотно без ПО БАВНО,ОХ БОЛИ

Но ако искаш да изкараш с него като за първи път..според мен трябва да си в цикъл и да се правиш че боли
    Друг АУТ не виждам!

според мен не му казвай в началото ! само времето ще си покаже дали да му кажеш , по - нататак !

Обичам те , мили мой Гого !

6tom si zapo4nala da go luje6 6te poddurja6 lujata si I vse pak dava6 li si logi4no obqsnenie za6to go izluga
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    ти не си ли тясна още или си с голема фуга?

пп - Кажи му истината,ако е ришил да бъде найктина с теб,ша го приме
    Mi govorq za purvite 2-3 puti dosta me boleshe i vlizashe dosta trudno => sum bila po-tqsna otkolkoto sega ... i povqrvai mi pri mn momicheta ne teche kruv i nqma kak da razbere dali e 1vi ili 2ri Kakto se vika "POchti vseki muj si misli , che e 2ri na edna jena , a se hvali che e 1vi , a vsushtnost e poredniq"

Голям фен
    няма да разбере, че си правила секс освен ако ти не му кажеш..избора е твой.....

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да не разбере, но аз ако бях на твое място щях да му кажа.Все пак после ще ме гризе съвестта, че не съм му казала.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Споделям мнението.
    I az sam s vas

Цитирай Първоначално написано от katttto3
    majat razbira,nz kak no go pravi.badi iskrena s nego 6te e mn po-dobre,kakto kazva gamercheto_
    ами да и аз не знам как разбираме... можеби някаква вътрешна сила ни подсказва???
    хехе как няма да разбере като и е счупен джама вече
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Щом не е правил досега,НЯМА ДА РАЗБЕРЕ,поне според мене,аз небих разбрал,няма откъде да разбере,надали ще тръгне да ровичка вътре в ...... и да разбере,ще го мушне дет се вика и оттам нататъка,моеш да си му казваш,че той те е продупчил ако те пита нещо нз и това е,ти си ми първия и точка

Guest
    Да ти кажа по-добре му кажи ще е по-добре,защото аз градях връзка 7 месеца със лажи и нищо не постигнах ,беше спрял да ми вярва даже и да му казвам истината ....вече ходим година и нещо взе малко по-малко да ми вярва но поне ми прости че бях събрала смелост да му кажа цялата истина за всичко и сега ми е по-добре.....
    А колкото до теб кажи му истината(много ме гризеше съвеста ) ако те зареже и не ти прости,ще е защото е искал да те вкара в леглото си.......,а до това че е тръгнал да разправя,че ще те ебе начи май ще е заради секса(това вече ме навява на мисълта че за бройката,и да се прави на велик пред приятелчетата си)........

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ако държиш на него му кажи!Помисли как ще се почувства ако го разбере от друг На мнение съм, че трябва да му кажеш, а той ако те обича ще те разбере, ако ли не - значи поне ще разбереш, че е бил с теб само заради секса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си