ами спокойно,просто внимавай какво говориш.аз и гаджето ми се избиваме аз като съм в цикъл и преди цикъл понякога,особено ако ме боли корема.Не бъди груб,но не и прекалено внимателен и нежен щото и тфа ше я издразни .Той се дразни щото му се отяждам,аз се изнервам щото почва да се цупи и се дразни и става таратор ахехаех Преди ми разправяше: Добре де,боли те корема,хубаво силно те боли,ама толкова ли не можеш да стиснеш зъби и да се успокойш,всеки го боли корема,мисли си за нещо хубаво,що постоянно мрънкаш...а аз побеснявам,че не разбира,че тая женска болка е най-силната и нетърпима ( понеже аз иам мн проблеми с тфа и мн силно ме боли).Казах му: тебе ако те боли така няма да издържиш 5 мин бе ,пожелавам ти да те заболи така да видиш кфо е и той от там : Ааа как може да си такава,що все ми пожелаваш такива неща бла бла и ето пак скандал абе кфо да ти кажа,в тфа състояние не може да ни се угоди и сме непоносими,ма минава няа се плашиш просто бъди себе си,щото и да мислиш ,че добре се държиш пак нещо няма да и хареса