.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен

Нов к-ур за вареняците !

Новопоставените камери от отдел видеонаблюдение към МВР се присъединяват в борбата с наркотиците. http://www.vbox7.com/play:ae056dc8 Към средата на клипчето, кадри от залавянето на група употребяващи наркотици. Явен пример за добре похарчени пари на данъкоплатеца, поздравления за полицаите. =D> =D> =D>
    2т. системно

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Браво на полицията, за пореден път.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еее, сетиха се! Браво! =D>

Супер фен
    eiiii amayo prosto gaze si i prosto 6si ostane56 hahaha ta wi imam i narkoti`noto we6testvo pf ahhahah fuck off e 6estaci hhahaa

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Браво! Похвално! Борбата с НАРКОТИЧНИТЕ вещества е на ниво! Каква работа, какво чудо! Браво, момчета само така! Хванете още от най-опасните наркобосове!

Guest
    Amayo ти си някакво отвратително същество какво ти пречат хората които пушат трева ти като си толкова арогантен и само иронизираш употребяващите трева по форума ? гледай си твойта работа на теб някой прави ли ти забележки как си миеш зъбите и как си връзваш маратонките ?

Guest
    накъде е тръгнала държавата ... ако желаят могат да ми сложат камера в тоалетната та да не изпикая нещо токсично знае ли човек

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Amayo ти си някакво отвратително същество какво ти пречат хората които пушат трева ти като си толкова арогантен и само иронизираш употребяващите трева по форума ? гледай си твойта работа на теб някой прави ли ти забележки как си миеш зъбите и как си връзваш маратонките ?
    Ми пречат ми. Зверски. Като видя да ми чадят в града ми се раваля настроението, объква ми прадставата за европейският стандарт на живот към който се стремиме всички, мисълта за липса на морални ценности у населението ме депресира. Това ми пречи, не само на мен ми на цялото ни общество, затова са създадени законите същество мое . Не съм си ги създал сам че да ме обиждаш.
    2т. системно

Guest
    еми аз не пуша и не употребявам но имам приятели и са си свестни тъй че не е нужно да критикуваш раздела си е за алкохол наркотици цигари некви такива аз го чета да си обогатявам знанията а не да им се мешам

(аз съм госта постнал въпроса към теб )

Супер фен
    Кат са свесни да фанат да учат, да изкарват пари, да си купуват кока и да си шмъркат по баровете, не да бездействат , да малоумничат и да смучат бонгове по цял ден и да ми загрозяват пейзажа.
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Stz
    Тва беше баси якото!Смешното беше като казваше "циракрата" сигурно слага "наркотиччно в-во марихуана"! Иначе като цяло евала на полицаите че залавят пияниците!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абре хубаво, куките ще хванат някой и друг "юзър" , някой дилър, а най-големите риби, които всеки ги знае, никой няма да ги пипне. Ирония...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Абре хубаво, куките ще хванат някой и друг "юзър" , някой дилър, а най-големите риби, които всеки ги знае, никой няма да ги пипне. Ирония...
    Да пишеш у форуми е лесно - пини ги ти. Да ти кажа адреса на Таки, на Къро, някой друг?
    2т. системно

evala

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Да пишеш у форуми е лесно - пини ги ти. Да ти кажа адреса на Таки, на Къро, някой друг?
    ХА-ХА-ХА...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си