.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    доста често но е за незначителни неща и бързо ни минава...а след това е още по-хубаво :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ami dam karame se no spr rqdko i to za nekfi glyposti...za nekfi seriozni ne6ta ... mmm mn rqdko se karame

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    напоследък много често .. и то все за глупости ... и много шит ми става

Град
    Квартала
    Често спорим,понякога доста сериозно се караме,но здобряването после е най-хубавата част
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ve4e se karame neprekasnato.. Taka nanikade ne otivame...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Караме се не много често и винаги за глупости, от които обаче и двамата ставаме адски изнервени и всеки казва по някоя простотия, която наранява другия.

Фен
    Град
    Монтана
    То малко мойто е едно объркано и някои биха казали че аз нямам право на мнение по тая тема..ама..тва че не сме заедно физически не пречи да се обичаме достатъчно много че да устоим на нервите които поражда растоянието...та...отначалот о не се карахме ама изобщо..даже не се заяждахме..аве приказка..после физически се разделихме ама остана телефона (забавно а)...и тогава стана студено...и се скарахме мноооооооооого яко..на практика скъсахме понеже той не може повече без да ме вижда и му е прекалено гадно..следваше един период с вкойто не си говорехме..адски ми беше гадно и не исках да чувам за него..но после той ми каза че още много ме обича и т.н...обаче за съжаление останахме само с чата и тогава дойде ада..нямаше ден в който сме чатили и да не се скараме...значи може да сме си говорили някви яки неща..и точно след 5 минути почваме да се увикваме..и беше много гаднои не веднъж съм му казвала че въпреки че много го обичам не мога повече така и ако продължава да забрави че ме познава и да не разчита за в бъдеще да има нещо между нас...ОТНОВО..почна да полага усилия де..виждаше се че се старае...и викам за неговото старание да не се заяждаме злобно и да не се караме си го вкарах в LOOP-а даси говорим и от тогава е бонбонче напражо..вече половин месец не сме се карали въпреки че всеки ден говорим поне по час и половина и е..задоволително...сега искам да го видяяяя...И въпреки че се води че не ходим (поради тва че той е от друг град) пак си се обичаме и сме живото доказателство че любовта е над всичко
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Guest
    Естествено,че като всяка нормална двойка и ние се караме.Обаче почти винаги е за глупости и то рядко

Супер фен
    MI pone za sega ne.Dano i zanapred da e taka,ama ne sa znae. :P
    Обичам те <3 !!!

Ami chestno da si kaja se karame i to chesto....za vsevyzmojni gluposti no se sdobrqvame est.....Moje bi ot edna strana tova,che se karame e dobre zashtoto inache do sega da sme si omryznali..a sme zaedno veche dosta vreme :P

Голям фен
    Град
    София
    Като тръгнахме, не знам как, обаче 9 месеца изкарахме без дори един спор да имаме. А напоследък постоянно се сдърпваме за нещо и все някой на някого се сърди гадно е.

не се карам никога вече 4 месеца и нито един пат скарани страх ма е че сам инат и ще стане зле за тва права компромиси
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    To vsashnost e drebni karanci stavat golemite skandali pri nas...
    Много точно казано.При мен е същата ситуациа.От някакви дребни неща прераства в голям скандал.Имаше период, в който се карахме аблолютно всяка вечер.Беше отвратително.Иначе за сериозно неща сме се карали не повече от 3-4 пъти
    п.С.Ходим от близо година

prosto az f
    Guest
    e sa mi e 1 voto ,makar i drebno skarvane i me e izkaral izvan nervi!!!!!!!lelellelelle kak moje da mi varje tenekiq taka za da se razbere s nekvo m :{
    oooeo nene prosto nema da go bade taka. sa mi e dobri4ak ama a z ve4e sam besna

Преди не се карахме,но напоследък се караме много често и вече немога да го търпя....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си