- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- karam se s mama
ujasno ama ujasno sum tujna!s mama mn ama mn se karame oba4e v su6toto vreme ne sme v nekvi ujasni otno6eniq!prosto si vikame i to4no sled 30min vs pak e ok oba4e po vreme na karanicite i az i tq kazvame dumi,koito vsu6nost ne mislim!i 2 sujalqvame mn sled tova!kak da gi predotvratq kato ve4e se javkame za nai-malkoto ne6to![]()
Ми старй се да не се хва6та6 за дреболии. Дори тя да ти пови6и тон за не6то малко, кажи "Добре" и толкова. Поговори с нея и и кажи, 4е тези ва6и скандали са мъ4ителни и неприятни за теб и предпо4ита6 да ги избегне6, но не трябва само ти да прави6 компромиси.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
ами скарай мама със тате и няма да те закачат докато не си оправят техните проблемикажи на тате че си видяла мама със някой чичко а на мама кажи че си видяла тате с някоя леличка или чичко да се целуват и никой няма да те закача скоро
![]()
![]()
![]()
Опитай се да не бъдеш дребнава и да не се хващаш за най-малкото. Когато тя започне да ти говори нещо не почвай веднага да и викаш. Изслушай я спокойно и си замълчи, дори и да не е права.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
e mnogo veselo!Първоначално написано от мама и тате
otnosno temata amii poznata istoriq ama sled kato bashta mi poluchi bubrechna kriza sichko se opravi i za sega ne se karame
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ехх..колко ми е познато...![]()
Ще се оправите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Опитай се поне ти да си спокойната и да не карате за глупости.Трябва да се справите, иначе...ще е гадно, ако продължавате така.
просто не обръщай внимание когато ти вика или не я придизвиквай да го прави(:
Ахам, ще помогнеПървоначално написано от honda^
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Първоначално написано от smehar4e
Ми радваи се до извесна степен че е така. Поне така си изпускате парата вместо да я задържате и да стане некои голям скандал... така малко по малко като изпускате парата е по добре отколкото... сещаш се![]()
a i pri men e taka.ami az ve4e ne i obra6tam vnimanie kvo mi govori ili se praa na udarena i taka nqkak si ne se karame tolkovaПървоначално написано от smehar4e
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
az predi da kaja neshto si hapq ezika,kato po tozi nachin imam vreme da go obmislq,predi da go izcepq.pomaga![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
много интересно :PПървоначално написано от ABSOLUT`me
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Преди да кажеш нещо, преброй до 10 на ум.Първоначално написано от smehar4e
![]()
НЕ си първата , няма да си и последната,спокойно.С времето ще оправите отношенията си .
И ние с мама преди бяхме така. И аз веднъж говорих с нея и нещата се пооправиха...временно.И после пак почнахме. И с времето спряхме да се караме....сега мнооого рядко почти никога се караме.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
На всеки се случва да се кара с майка си.Аз стигнах дотам,че всяка вечер се карам с нея,но тя адски много ме ядосва.Но не трябва да се приемат толкова навътре тия работи....
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Именно!Първоначално написано от Aleandra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
днеска пак се карах с майка ми и тя ме запла6и 4е ако не си оправя държанието 6е се разведе с ба6та ми и мноо се надявам тва да станеМРАЗЯ Я
![]()