- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Братов4едка ми е болна....
....![]()
![]()
тя е само на 2 месеца и ... е болна от рак
![]()
![]()
тази ве4ер ми казаха 4е и излязло нещо на главата и я водили неска на лекар и...... и утре ще я водят на лекар във Варна във Военна болница да разберели дали е доброка4ествен или злока4ествен
... а пък рак-а се оперирал а пък тя е на 2 месеца и неможело да й сложат упойка
и сега незнам нищо можело и с лазер ... ама незнам много ми е тъжно за нея толкова е мъни4ка а и даже не съм я виждала
![]()
![]()
само по скайп ама то.........
![]()
незнам защо Господ ни при4инява това
вси4ко беше наред до днеска следобед и накрая .......
и нищо не зависи от нас
и аз пък тука на майната си нищо немога да направя, нито да ги успокоя, нито да съм с тях
ужас
уф........... нямам думи много ми е тежко... все си мисля за най лошото и ....
![]()
![]()
.............................
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Misleiki za nai-loshto,oshte poveche shte si vloshish jivota... vqrvai che shte se opravi ... i nie vqrvame s teb..![]()
Ох това е ужасноМила не се отчайвай, знам че това което ти казвам може би ти звучи абсурдно, но не спирай да вярваш, че нещата ще се оправят, не спирай да се надяваш и да се молиш за нея.Не мисли за най-лошото, помъчи се да бъдеш оптимистка, знам че е трудно, но не и невъзможно
![]()
Трябва всички да имате надежда, че момиченцето ще се оправи.Успех!
Може да се оправи, не се знае. Недей да мислиш най-лошото
![]()
Робинята на Quench
Бъди оптимистка, мъничето ще се оправи!!! Опитай се колкото можеш да успокояваш роднините си, можеш да им бъдеш само морална подкрепа. Всички сме с вас, стискаме палци детенцето да се оправи и да има добър и пълноценен живот! [-o<
за първи път се радвам 4е здравната ни система е "много" на "Ти" с разкриването и разграни4аването на заболяванията... оказало се 4е са сбъркали и не било рак, а киста... аз не разбирам много разликата, но в този слу4ай можело да се из4ака но пак щели да я оперират![]()
като стане на 6 месеца , тоест след 4
горки4ката, дано да се оправи , баси гадното малките деца не трябва да могат да се разболяват от толкова рано
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
dano se opravi!!!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Благодаря за подкрепата. Просто имах нужда да го споделя с някой... като нау4а нещо друго ще пиша и аз се моля вси4ко да е наред и да се оправи , но въпреки това ми е трудно да си представя как ще оперират едно бебенце![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
дано да се оправи,наистина много гадна новина,дано да се оправи [-o<
Ще се оправи не се безпокой![]()
Първоначално написано от koalka
Бъди оптимист![]()
Ще видиш, че ще се оправи.Първоначално написано от sexy_anji_
![]()
Медицината е доста напреднала вече. Добре е, че са хванали болестта на време, а не след година-две или повече, защото и такива неща се случват. Трябва да вярваш, че ще се оправи. Стискам палци!
Всичко го има на тоя свят!
Не си мисли най-лошото!
Дано да е доброкачествен и да се оправи!
Успех!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
vsi4ki i stiskame palci da se opravi obiknoveno po malkite se opravqt mn burzo i neo4akvano.6te se opravi
Мале не ми се мисли кво ти еНаистина мисли позитивно и че всичко ще се оправи-а и нали знаеш всяко зло за добро.Дано да се оправи
Тя каза в друга тема, че са объркали диагнозата.
бъди оптимистка ..
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
Леле ужас!Дано да се оправи детето!![]()
Вярвай!Дано да се оправи..все пак успех!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!