- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отношение и държание през периода, когата е неразположена.
Въпроса е малко странен... Трябва да се държа снисходителен, да внимавам какви ги говоря и...
П.С. Моля за сериозни отговори, сигурен съм, че има много други, които незнаят как да се държат с момичетата в такъв момнент.
Пристрастен съм към секса.
Ami da trqbva da vnimava6 kakvi gi govori6 i vur6i6,za6toto prez tozi period momi4etata sme mn iznerveni...........i nai-malkoto ne6to moje da promeni nastroenieto ni!A i osven,4e sme iznerveni mojem da budem i prekaleno 4yvstvitelni
Taka,4e budi po-mil i vnimatelen
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз неразбрах въпроса,някой да има дет да го зададе отново![]()
Моите мечти са без граници,аз винаги желая невъзможното
ми да внимавай кво говориш,защото когато сме неразположени за най-малкото нещо може да се издивее много здраво...![]()
и да не се чудиш защо ревем без да знаем и ние за какво(поредния страничен ефект)
Периодът е неприятен за жената, така че ако е по-нервна и тем подобни, се съобразявай. Не само, че често има болки, некомфорт и т.н., ами и секс не може да прави...ти как ще се чувстваш?
Тези неща са ми ясни, нещо по-специфично (дами във вас ми е надеждата)
Е...какво друго...това е.
Е какво повече, наръчник ли да изададат хората, просто бъди малко по-мил и всичко ще бъде наред. Няма нужда да й робуваш. Ти говориш за това все едно е болестно състояние и те е страх че ще се заразиш или пък трябва да й се кланяш, да целуваш краката й и да изпълняваш всяка нейна прищявка.
Абе да не сме прокажени като сме в цикъл?Просто внимавай да не я нервираш допълнително и това е
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ни най малко искам да намекна това, просто искам да знам как точно да се държа, да бъда джентълмен.Първоначално написано от strange__
![]()
Пристрастен съм към секса.
Бе със всяка жена си е различно ... ти трябва сам да си прецениш как точно да се държиш с приятелката си. Пък и като е в цикъл не значи че трябва да се отнасяш с нея като с болна ... даже и секса не е забранен ако прекалено много ви се иска няма лошо ... защо да не го направите ??
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
xqxqxq Abe pi4v cikal li e edno momi4e ,kakvoto i da pravi6,kakto i milo da se darji6- pak 6te si vinoven za si4ko!
Pone pri men kato sam v cikal vseki i vsi4ko me nervi qxqxxq nqkaf ad e ( kato izklu4im netarpimite bolki)i vsi4ko jivo okolo mene -pod nojaa! xqxq ide mi da gi iztrepq si4ki
Prosto badi po tarpeliv 6toto tva sa okolo 6 ujasni dni za edno momi4e..nqma na4in prosto![]()
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
ами спокойно,просто внимавай какво говориш.аз и гаджето ми се избиваме аз като съм в цикъл и преди цикъл понякога,особено ако ме боли корема.Не бъди груб,но не и прекалено внимателен и нежен щото и тфа ше я издразни .Той се дразни щото му се отяждам,аз се изнервам щото почва да се цупи и се дразни и става таратор ахехаех Преди ми разправяше: Добре де,боли те корема,хубаво силно те боли,ама толкова ли не можеш да стиснеш зъби и да се успокойш,всеки го боли корема,мисли си за нещо хубаво,що постоянно мрънкаш...а аз побеснявам,че не разбира,че тая женска болка е най-силната и нетърпима( понеже аз иам мн проблеми с тфа и мн силно ме боли).Казах му: тебе ако те боли така няма да издържиш 5 мин бе ,пожелавам ти да те заболи така да видиш кфо е и той от там : Ааа как може да си такава,що все ми пожелаваш такива неща бла бла и ето пак скандал
абе кфо да ти кажа,в тфа състояние не може да ни се угоди и сме непоносими,ма минава
няа се плашиш просто бъди себе си,щото и да мислиш ,че добре се държиш пак нещо няма да и хареса
![]()
просто не я нервирай излишно и ако има на4ин избягвай споровете , и НЕ се дръж снизходително защото супер много ще се издразни.. това все пак е нещо нормално и не трябва да ни съжалявате.... дръж се като себе сити и в нормалния живот пак трябва да избягваш да я нервираш допълнително, това е вреден спорт
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
bqgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai.....![]()
![]()
![]()
Не е толкова сложно.Просто не трябва да я дразниш, да спориш с нея, да се заяждашВинаги гледай да се съгласяваш с нейното мнение и бъди мил с нея!Ако се изнерви и запоне да ти крещи или нешо от сорта трай си и не отвръщай на "удара"
![]()
Ей, питащия! То съвсем объркващи отговори до тука!![]()
Я си бъди такъв, какъвто сиТя приятелката ти би трябвало да се научи да приема състоянието си, което е напълно физиологично и нормално. Ако има болки просто пие обезболяващи, ако се налага лежи в леглото, но да капризничи....не го допускай!
4ovek kato 4ete tuka, 6te si pomisli, 4e jenite dokato sa v cikyl ne sa hora, a zverove. Q uspokoite topkata malko - vqrno, 4e sme lesno razdraznitelni, 4e ni e krivo v tozi period, vqrno - i seks ne mojem da pravim ama...Ti pyk malko preuveli4ava6.Dryj se normalno, prosto izbqgvai sporovete.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
миииии за мен най-общо казано, при все че понякога не ми личи, че съм в цикъл въобще:
не й крещи в никакъв случай
не се опитвай да разбереш или предскажеш реакциите й, не си прави изводи за отношението й към когото и да е, когато е в цикъл
купи й шоколад или нешо друго сладко - успокоява
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
abe az li4no kato sym v cikyl ne iskam krai mene da ima nqkoi prosto kak da kaja...prekaleno mi e podtisnato i iskam da sym si sama taka mi e nai- dobre....no tova si e do mene de nz pri vsqka jena e razli4no...
![]()
Ами зависи, ако е раздразнителна през този период.Аз например не съм така.![]()
men puk tochno v toq period me izbiva na prostotiq i chuvstvoto mi za humor stava nai-debilnoПървоначално написано от moncho
(osven ako ne me boli de,togava hich ne mi e do hora,no pri men e rqdkost takova sustoqnie).inache sum malko po-nervna i sopnata de,ama to tva se slucha i prez ostanaloto vreme,kato ne sum na kef.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...