- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате ли Македония да стане отнова "Българска"
ДА СИ Я ВЪРНЕМ![]()
Ето ти хипотеза:
- Македоня след плебисцит решава да се върне в рамките на България
С какво ще ни помогне това,хер фелдмаршал?![]()
не искам, защото "македонците" са ми крайно антипатични...
що бе,тогава ще можеш да ги биеш без да минаваш границата :P
Ми не държа особено ама искам да мога да пътувам до там както в Бг щото не ми се ще да си вадя паспорти и мизерии за да ида за 1 ден до Скопие и на следващия да се върна
Референдум или военни действияЕдва ли има такава държава в света,коята 90% да граничи със себе си!
Хер фелдмаршал,не повеждайте страната ни към следваща политическа и военна криза! Ще ви разжалваме и ще ви свалим нашивките! Ангажирайте се с действия само във вашата юрисдикция! Не провеждайте военни действия с поверените ви сили,без да сте получил заповеди от най-високо равнище!
![]()
Другарьо Куенч,аз съм готов да поведа народа си към национално обединение!Защото Македония е българска!
Олефелдмаршале осъзнай са . Това не ти е някаква стратегийка която разцъкваш на компютъра. Това са пълни ичисти глупости . Страна като България в моментното си състояния неможе самата тя да се оправи, ти ми говориш тука да въри да си търси македонската част и да си я връща.
Аз пък съм за България на 3 морета давайте ще се бием .... ще ги скъсаме направо кой е с мене ... моля не се бутайте.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ХИ ИЗ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕК...търси оная емотка, обаче не я намира...
Деба ;/
Вие се смеете но ако до 15г няма голяма война аз ще се гръмна!
Помнете думите ми!
15 години даваш прекалено много 6-7 по може. (тук говоря сериозно)Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
Тук трябва да се съглася и азПървоначално написано от Fieldmarshal Metoman
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Пак казвам,едва ли има друга страна,която 90% да граничи с себе си![]()
Как го изчисли пък 90%, къде забрави Сърбия, Албания и Гърция?Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
Молдова например също граничи доста със "себе си"
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
И какво ще стане като присъединиш Македония? Македонците в момента са по-назад от нас, по-бедни са, по-изостанали. Ако се присъединият към нас, ще дърпат държавата ни назад. Не трябва да гледаме миналото, (Македония за нас определено е минало свършено), а да мислим за бъдещето.
Освен това, когато македонците влезат в ЕС вече няма да има значение.
Исках да кажа,че отвъд нашите граници 90% от тази територия е българска,но ти си комунисти и ти знаеш само КОМИТЕРНАЯ И БКП-КПССПървоначално написано от Communist
че то македония кога не е била българска![]()
Българска!Първоначално написано от _Becko_
Българска е!А комунисти са сърбо-македонците,а те са 10 000 души!Първоначално написано от _Becko_
За какво ти е тази Македония интересно?
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ех коалке ква си ми умнаПървоначално написано от koalka
и аз това се питам
![]()
![]()
Рано или късно ще дойде момента, когато македонцеа ще се чувства българин(това е важното, не самата територия)
За да постогнем това обаче ние не трябва да им натаякваме "вие сте българи", а просто трябва да ги оставим сами да дойдат при нас.
А дори да не стане така Европа лека полека върви към пълно обединение, та в един момент просто няма да има значение дали си македонц, българин, сърбин и тн.