Господин Президент,
аз ви пиша писмо.
За писмото дано
отделите момент.
Днес призовка дойде,
с новина,с новина-
да вървя на война,
да убивам,но не...
Аз не съм се родил,
за да правя войни,
за да правя злини
аз не съм се родил.
Ето,пиша ви аз-
няма фронт,няма тил-
аз съм твърдо решил:
дезертирам от вас.
Аз баща си видях
как умря-инвалид.
Как и брат ми убит
се завърна при нас.
В гроба майка ми,знам,
още страда по тях.
Няма капчица страх
тя от бомбите там.
Бях в затвора,но Те
свиха мойта жена,
свиха мойта душа,
мойто минало-Те.
Утре рано на път
аз поемам и-край,
край на този безкрай
от години на смърт.
Аз ще прося живот
от Брьотан до Прованс,
от Прованс до Брьотан
ще крещя за бойкот:
Откажете им с:На!
Покажете им пръст!
За да не станете пръст,
не водете война!
Ако нужна е кръв,
господин Президент,
дайте вашата,хем
пак ще бъдете пръв!
Аз вървя разгневен,
но без пушка,без щик.
Вашите верни слуги
нека стрелят във мен!
дали ще си бъдат задния двор на Сърбия, дали ще бъдат 4аст от Албания или пък ще решат , 4е искат да са 4аст от ЕС- това си е тяхна работа, и мисля, 4е българите ВЕ4Е достатъ4но са се напарили от македонската каща, за да пожелаят да я сърбат отново.
Искам да напомня на модераторите, 4е нционалисти4ески лозунги, ксенофобска пропаганда и нацистки и хитлеристки символи в аватарите и подписите на потребителите протеворе4ат както на законите на страната, така и на правилата на форума.
Заради такива малоумни изказвания, повтаряни и преповтаряни от хора, които така от4аяно се вкоп4ват в национализма, защото не притежават никакви ли4ни ка4ества с които да се гордеят сме стигали до национална катастрофа неведнъж в миналото.
Fieldmarshal Metoman написа:
Вие се смеете но ако до 15г няма голяма война аз ще се гръмна!
Помнете думите ми!
Във нито една война няма нито един у4астник, който да е спе4елил каквото и да е. има само загубили, уважаеми фелдмаршале.
Европа е отстъпила водещата позиция в икономиката и технологиите не за друго, а заради двете тъпи световни войни. (двама се карат, третия пе4ели", нали се сещаш...