.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Един от моя клас...ужас!

Има едномомче от мояклас ,който само бие момичетата! Напоследък започна да ми зима раницата, веднъж метна раницата на еднаприятелка през прозореца! Скубе ни за косите! А той е някъв ОГРОМЕН! Тооо....100 кила! Айде не чак толкова,амакато те удари после те боли 2 часа! Аз нищо немога да му направя!
    Пууу....отщя ми седаходяна училище от него! Писна миии!

Град
    У дома пред компютъра
    Ние имаме оставач по-голям от нас.Той бие само момчетата,на момичетата шамари(никак не леки) и един ден след поредната ми разплакана приятелка подхванахме се ние,най-цапнатите и при директора,щот учителката само каза"Ееее,защо я удряш!'' и това беше решението.Нашия директор е много готин,дойде в стаята и не ни се скара че го занимаваме с глупости.Да не те е страх,отивай при учители директори и все с нещо ще помогнат!

Мега фен Аватара на koalka
    Оплачете се на директорката.

Проблема е, че той е на 15, а и директора ни е сърдит(на нашия клас) и обикновено ни казва да се оправяме сами...

Guest
    udrqi goooo

сритай му бисквитките

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Остави му бисквитите после може и да ти се подиграва (имаше една такваз случка дето едно момиче нарита момче мноу лошо и той после я спука от подигравки ) пък ии мъдете му ше се опраят до ден-два забии му един десен в слънчевия сплит и да видиш как следващата седмица ше му е затруднено дишането ( за да има такъв ефект удара трябва или да е много силен или да го удариш с нещо твърдо) пъъък нямате ли си зам. директор на него/нея да се оплачете?

Град
    У дома пред компютъра
    Е***и директора.Оня ще ви избие а той пък,да се оправяте сами.Щом сте при него значи не можете близко е до ума.
    Аха.В слънчевия сплит са ме удряли като тренирах карате да знаеш много боли.Само да не завършиш в друго училище....Особено за бисквитките...

ValenceToO
    Guest
    Еми аз няма какво да кажа радвам се,че съм 7 клас и може би т'ва ми е последна година в даскалото ми!Всички момчета от класа ми се държат като 5 годишни..просто нямам думи

Guest

kvo da pravq?

predstavqte li si kak edin tunuk i mn nisak se bie kato......no direktorkata go vidq ama ne go izklu4i. 6te otka4a samo da go izklu4at v u4ili6te 6te e po spokoino!ama ne tq direktokata za 3put go puska offffffffffko da praa????kat sam 3 klass i direktorkata e mn dobra?

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Deeba svinqta na4i mnoo e tup mn me drazni kato te udari se e dno tavana e padnal ama az naposleduk go udrqm 6tot mi pisna ve4e \/ dneska me udari v slun4eviq split i stra6no mn me zabolq nqkude 15 min nemojah da se svestq
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен
    Град
    на луната
    Класна нямате ли си? ВЪзрастни покрай вас? Ми че предприемете някакви действия спрямо него!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

бе кат му се съберете 10 момичета ииии бой!Нали знаете момичетата сме мноо по-злобни от момчетата!После няма да ви пипне!

Град
    У дома пред компютъра
    Колко мимичета сте в клас?Я се съберете и един голям бойййййй както каза miss_fatty.Пък и от другите класове има момичета нали?Е нека му се стъжни на лекето мръсно!

ооо не какво каза полицията за това?!?!!?

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Детски истории...и аз съм 7-ми клас ама наще момчета тая година са от нормални по-нормални...ми отивате при класна,директор,родители.Н може никой да не може нищо да направи.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    Радвай се,че поне е един само!
    Аз миналата година в класа си имах 4-5 такива момчета ии... не питай кво ми е било на мен и на другите момичета... Кво да ти кажа..недорасли лапета. Вместо да се отнасят добре с момичетата...те ги бият.Ами..явно не знаят как по друг начин да изразяват чувствата си.
    И каквото и да пишеш тук..едва ли ние нещо ще променим. По-добре се оплачете на класния ви и ако той нищо не направи-направо при директора.Ние така направихме миналата година и да видиш как се укротиха Упсех!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Радвай се,че поне е един само!
    Аз миналата година в класа си имах 4-5 такива момчета ии... не питай кво ми е било на мен и на другите момичета... Кво да ти кажа..недорасли лапета. Вместо да се отнасят добре с момичетата...те ги бият.Ами..явно не знаят как по друг начин да изразяват чувствата си.
    И каквото и да пишеш тук..едва ли ние нещо ще променим. По-добре се оплачете на класния ви и ако той нищо не направи-направо при директора.Ние така направихме миналата година и да видиш как се укротиха Упсех!
    това беше от мен
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

imam 1 ideq i 2 vuprosa:
    1. Kaji kade u4i6, koq smqna si i koga svur6vate daskalo v ponedelnik, vtornik ili srqda i da idvam
    2. Vie direktor/klasna/ daskali nemate li we?!?!?!
    3. Gadjeta nemate li si? Vikate gadjeto na nekoe momi4e, toi go pri4akva sled daskalo i go tro6i ot boi. ne vqrvam ot tolko momi4eta 7mi klas nito edna da nqma gadje na 15-16 ili po-golqmo.

(ako mu znae nqkoi adresa ili kade se motae utre 6te go potro6ime ot boi za kutiq sinio viktori 4e nqmam cigari )

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Сестра ми набила бияча на училището и (в основното),защото ударил най-добрата и приятелка в бъбреците(тя е оперирана там) и сестра ми така се развилняла,такъв бой му хвърлила(тя по принцип си е бойна натура -аз съм си патила ),че чак му сложила кофата за боклука на главата.Онзи се разревал,а целия и клас и ръкопляскал.Заради боя свикали цяла родителска среща(заедно със всичките ученици),всеки си казал мнението и сестра ми обрала овациите.Онзи повече не барнал нито момиче,нито момче.Това майка ми ми го разправя!
    Аз бих ти дала съвет,при следващата родителска среща се съберете всички момичета и пострадали.Оплачете се от момчето на родителите му,пред учители и директора,да видим тогава дали няма да има резултат.
    Ако и от това няма файда,го причакайте и го ступайте.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си