.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Възможно ли е да забременея???

Извинявам се, ако вече е задаван този въпрос, обаче възможно ли е да забременея като го правя без презерватив, но приятелят ми свършва извън мен..? Щото съм чувала, че в тая прозрачната течност можело да има и малко сперма иии не знам.А пък и като го правим повече от един пъти един след друг, можело да има остатъци от предишния.. кажете ми плс

винаги има малък шанс ! Но не ми се вярва да ти кажа чесно ! ама ако си кърък !

Обичам те , мили мой Гого !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    ама ако си кърък !
    Точно. А и нали знаете - Няма невъзожни неща. Риска винаги си го има, дори и с презерватив.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ima shans... Dori i minimalen .. ima go! Ta po dobre pravete go s prezervatif che posle da nqma pak "Izvinete che temata se povtarq no se pritesnqvam.. bremenna li sym?" :P

Град
    София

Re: Възможно ли е да забременея???

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_mace
    Извинявам се, ако вече е задаван този въпрос, обаче възможно ли е да забременея като го правя без презерватив, но приятелят ми свършва извън мен..?
    Възможно е! Това че видимо за теб той свършва извън теб, не означава че няма капчици сперма попаднали в пyтката ти преди това. А и от една минимална капчица може да стане белата, в нея има милиони малки човечета, които е много възможно да те оплодят. Най-добре е щом го прайш без презерве да използваш контрацептивни таблетки, така е най-сигурно.

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е, но възможността е малка.

Супер фен
    Град
    София
    Е,как 20% шанс е минимална възможност

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ох защо не потърси малко секи ден се пускат по сто такива теми.Винаги има възможност!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Варна
    Има възможност
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Разбира се, че има риск.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Благодаря ви много за инфото Е установих, че е най-добре да се пазя..няма смисъл да рискувам.

О шанса не е малък а голям!Преди еякулацията се отделя наистина течност, която може да съдържа сперма.Кво ви пречи си ползвате презерватив незнам...вместо сега да се притесняваш можеш ли да забременееш или не....вмисъл то си има доста предпазни средства....тей че по-добре се застраховайте отколкото после да се вайкаш и да пуснеш следващия път тема "Бременна ли съм? " Айде с мир!
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Мега фен
    Град
    SF
    Има пове4е от 20% шанс. Не си заслужава.

Робинята на Quench

Guest

Re: Възможно ли е да забременея???

Извинявам се, ако вече е задаван този въпрос, обаче възможно ли е да забременея като го правя без презерватив, но приятелят ми свършва извън мен..? Щото съм чувала, че в тая прозрачната течност можело да има и малко сперма иии не знам.А пък и като го правим повече от един пъти един след друг, можело да има остатъци от предишния.. кажете ми плс
    етва е да си тъп и да си отговаряш сам на въпросите

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Те ти казаха другите . ВИНАГИ ИМА РИСК ..

Град
    София
    По принцип обаче да ти се изпразнят в пyтката, усещането е много по-велико от всякога и има жени дето го предпочитат така.

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    По принцип обаче да ти се изпразнят в пyтката, усещането е много по-велико от всякога и има жени дето го предпочитат така.
    Щом казваш ...

Мега фен
    Че е прекрасно - прекрасно е, но някои хора мислят и за предпазване от бременност.

Благодаря много на всички, които ми отговориха.. мнението ви е единодушно, така че осъзнах, че наистина няма смисъл да рискувам.. не искам главоболия заради такава безотговорност.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Че е прекрасно - прекрасно е, но някои хора мислят и за предпазване от бременност.
    i ot bolesti
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Благодаря много на всички, които ми отговориха.. мнението ви е единодушно, така че осъзнах, че наистина няма смисъл да рискувам.. не искам главоболия заради такава безотговорност.
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си