- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
Първоначално написано от sexy_girl_vivi
Момичето ти каза,че ИМА,а не че НЯМА..
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Пф ами много неща..то си зависи и от настроението ми в моментаАма както някой беше писал по-горе,и на мен ми е слаба психиката и ще е само опит за самоубийство..
Нищо.Живота е един и искам да го изживея до край.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Не,
Няма човек или кауза, която да ме подтикне да сложа край на живота си. За мен самоубийството е признак на слабост, а аз не се определям като слаб човек. Винаги съм посрещала трудностите и предизвикателствата на живота с гордо вдигната глава и съм се борила до край, и ще продължавам да го правя.. Защото въпреки всичко и всеки живота продължава, и не си струва да го пропилееш просто ей-така.
@ Упс, това горе бях аз.
Не,
Няма човек или кауза, която да ме подтикне да сложа край на живота си. За мен самоубийството е признак на слабост, а аз не се определям като слаб човек. Винаги съм посрещала трудностите и предизвикателствата на живота с гордо вдигната глава и съм се борила до край, и ще продължавам да го правя.. Защото въпреки всичко и всеки живота продължава, и не си струва да го пропилееш просто ей-така.
неПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
П.С Всъщност ето какво би ме накарало:
..Всъщност когато загубиш слуха си, зрението си или част от тялото си, живота ти свършва! Не можеш да ходиш по дискотеки, не можеш да се омъжиш, ако си болен от СПИН не можеш да имаш дечурлига (е, можеш ама и те може да се разболеят, а никой нормален човек не би причинил това на децата си!) и т.н. ... Но.. да се опитваш да се самоубиеш заради проблеми вкъщи или с гаджето или с даскалото или просто щото си в кофти настроение е чиста простотия!!! По-голяма тъпотия човек не може да извърши!Първоначално написано от XePouH`
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Да бих се самоубил заради едно момиче...
emiii mn puti sum si mislila da go napravq,no nikoga ne mi e stigalo kuraja i sega ve4e znam 4e s vseki problem moje da s e sparavi6,i samoubiistvoto ne e re6enie
Прекалено ми е скъп живота за да го захвърля.Тогава хората се мотивират повече,защото започват да ценят живота си.Първоначално написано от XePouH`
нищо не би ме накарало да сторя това, освен акооо спрът да продават близалки![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
е, па т'ва е баси глупостта, братле...
не съм чела постовете на др-те, но ако някой е отговорил утвърдително на ?са... значи има мн лабилна психика... слабохарактерен е и страхлив...
някой, който знае, че ще умре преждевременно какво ли не би дал да живее... а на някой на който му е отредено да живее... би си изгубил живота съзнателно поради кой знае какви безсмислени и глупави причини... гади ми се от такива хора.... имам достатъчно причини да ги мразя...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
nema takova ne6to![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
НИЩО И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА СЕ САМОУБИЯ!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
За ни6то на света не бих се самоубила....
Оби4ам живота( забележете не живота си а просто живота )
Всеки има моменти в които не може да издържи...но не си струва да сложи6 край на живота си заради битови проблеми.....
Погледни от веселата страна...има много хора които са мнооого по зле от теб![]()
az bqh na kosym da se samoubiq......moje da vi se struva glupavo......no be6e zaradi mom4eto,koeto obi4am......i bez koeto naitina ne si predstavqm jivota.......
ok 4e ne6tata se opraviha
![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
и аз съм така... а и мисли ли сте си кво ще стане, като се самоубиеш? къде отиваш, какво става? Честно мислила съм си да се самоубия, ма тепърва животът предстои!!Първоначално написано от olive_oil
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
ako oglusheq mislq che nema da izdurja ...ili ako oslepeq
Някоя от всичките ми нервни кризи..
Не мислиш какво правиш..., не виждаш нищо пред себе си - в буквалния и преносния смисъл!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Абсолютно нищо и никой. До последно има надежда![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.