- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
мога да отнема своя живот само ако преди това съм отнела нечии чужд
Инъче казано ако убия някои чувството за вина ще ме убие
еми ако направя фатална грешка без да искам![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Не е имало засега и се надявам в бъдеще също да няма такова нещо което да ме накара да умра
Нищо не би могло да ме накара.Имам прекалено много планове за бъдещето си.
Пък и аз си харесвам живота.Аз съм най-оптимистично настроения човек
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
ne ~(:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
НИЩО!!! Тва за мене е много голяма тъпотия да се самоубиеш за нещо...![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Първоначално написано от Fucking_Bitch
Не ми ги разправяй на мене тия ...
пс. i cant die dudes..
The Spark
ako zaguba 4oveka deto mn obi4am i priatelite mi i semeistvoto mi ako tova zaguba nqma smisal se jivee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Никоя сила не може да ме накара да сложа край на живота си.
Обичам се толкова много, толкова съм любопитна какво ще е утре, а другата седмица, че не мога да си и помисля да направя такова нещо. Обичам себе си, обичам живота си, искам да живея.![]()
Може би ако остана сама,без семейство и любов...
нищо конкретно .. ами ВСИЧКО. Т.е. няма заради едно нещо да тръгна да се хвърлям от някъде, ами ако всичко ми потръгне (още по-) зле. => подкрепа, мечти, приятели и т.н. Едно от тези и други ако имам, си оставам жива![]()
Ммм,ако няма шоколад в магазина,може би?
Абсолютно нищо кат стана на 60 години и съм опитал сичко от живота може да си помисля но сега ако го направи някои представя ли си как ще се чувстват родителите му...ами пряителите му...просто е тъпо напълно съм против !
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Аз вече бах мислила тава неща,но слава богу вече всичко е наред и няма защо да се притеснявам...А едвали има толкова страшни неща(все пак съм по-голяма).
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
тео на теб не ти ли е минавало през главата .. например да те доведат у канада против волята ти .... ?! ....
Олееееее, това е пълна простотия...![]()
![]()
![]()
Никога не бих си заменила живота за нищо на света.
Живота за мен е едно голямо чудо и живея на МAX, радвам му се от сърце. Ти трябва да си луд за да се самоубиеш.
Couse you know your girlfriend wanna be me
Това не е решение на никой проблем. Не знам не съм се замисляла за това, но ако има такова нещо предполагам, че би било много сериозно.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Хахахах... Там е работата че ви е широко край врата, иначе ще видите от къде изгрява слънцето !![]()