- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mNoY mI e GaDnY ... nArAnEnA sYm
predi 3 meseca kazah na edno mom4e 4e go haresvam ama toi go prie na 6ega ... kato se razminavahme vseki put ma obijda6e ... dori mi kaza 4e me mrazi ... no az sum mnogo naivna i nZ ve4e kvo pravq ... predi po malko ot sedmica mu predlojih da hodim i toi mi sa izsmq ... i me narani ... ne moga da go zabravq 6oty e ot moito daskalo i seki den go vijdam i ve4e neznam kvo da pravq ... priqtelkite mi mi kazaha da mu pratq valentinka no nZ toi kak 6te go vazprieme ... oburkana sum ... pomognete plS![]()
след като те има за едно "нищо" тогава не му падай в краката. и не е казано, че като го виждаш непрекъснато не можеш да го забравиш! това по-скоро е въпрос на воля, не толкова на чувства! и стига вече с тия валентинки, че ми се повръща като чуя за подобна простотия!!! пълни детинщини!!!
Ами щом се държи така с теб, 1-во не си струва изобщо да се занимаваш с него и 2-ро идеята с валентинката е тъпа!Откажи се, няма смисъл просто, а и не е единствен...колко момчета ще срещнеш още
![]()
![]()
Ne smqtam 4e ima shans da stane neshto mejdu vas pri polojenie 4e se darji s teb kato bokluk...Po dobre go zabravi!I nedei mu prashta valentinka,samo shte se izlojish i koi znae...moje da napravi neshto koeto pak da te narani.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Той не те заслужава.Опитай да го забравиш!!!!!Такива хора не заслужават да бъдет обичани!
Остава само да направиш така,че да не те обижда и да ти се подиграва-по-добре поговори с него пак и му кажи,че си му казала всичко на майтап или една приятелка го харесва,но я е срам да му признае...все пак трябва да се отървеш някак-измисли нещо.
Ако това не става според теб,по-добре спри всякакви контакти с тоя!
Как можеш да му позволяваш така да се отнася с теб?Той си мисли, че може да си прави каквото си иска, защото вижда, че го харесваш.Не му го позволявай.Такъв човек не заслужава вниманието ти, а още по-малко това, че го харесваш.Осъзнай се и го забрави.В един момент ще осъзнаеш само, че си си загубила времето.
ne iskam da te obeznadejdavam ama spored men nishto nqma da se polu4i mejdu vas shtom toi se darji taka s teb.ako mu pratish valentika neshtata mogat da stanat oshte po zle.spored men nai dobroto re6enie e da se pravish 4e ne ti puka za nego i 4e nqmash 4uvstva kam nego.toi ako iska da te vpe4atli ili pak da se polu4i neshto mejdu vas 6te ti kaje ili 6te ti go pokaje po nqkakav na4in
Аз такова нещо не мога да търпя,незнам ти как успяваш!!!Той не те харесва няма смисъл да му се натискаш,няма да стане нищо би трябвало вече да си го разбрала!!!
Stiga si mu obryshtala vnimanie i da mu padash v krakata.Toi tochno tova iska ... da ta unijava i naranqva.Kolkoto i da te boli prosto se pravi na bezrazlichna i go otminavai bez dori da go poglednesh.Gledai kogato te vidi vinagi da si vesela,a ako imash nqkoi mn dobyr priqtel i kogato si s nego minavate pokraqi toq ... prosto go gushni .. shte m ustane gando.![]()
zabravi go toq,6tom taka se darji s teb zna4i ne te zaslujava.6te si nameri6 nqkoi koito da te oceni.
![]()
Predloji da mu napravish svirka... i ako togava ne prieme ne znam
Ми имаш 3 възможности
1-Опитваш се да го спечелиш до последно
2-Забравяш го
3-Скапваш му живота
Ако е направил и още неща към тези които ти е причинил дося аз бих избрал 3 ако ли не 2
tFa nIkOgA nQa dA gO nApRaQ !!!Първоначално написано от Анонимко
a tfa za tretata vuzmojnost (da mu skapq jivota) 6te q napraq dori ve4e rabota po vuprosamesri mnogo za savetite
Аз пък не разбирам как при такова държание ти продължаваш да му се натискаш и даже му предлагаш да ходите. А пък ако и валентинка му пратиш ще е върхът просто. Според мен нямаш шанс .. не и по този начин. Остава ти единствено да го забравиш. Знам че е трудно, защото сега също съм хлътнала по един от моето даскало и го виждам всеки ден .. и по-лошо - той е от моя клас. Много добре знам какво е .. макар и ситуацията да е много по-различна. И все пак това е най-добре за теб. Забравяш го. Няма смисъл да се занимаваш д аму скапваш живота, освен ако нямаш какво друго да правиш и имаш свободно време и се чудиш с какво да си го запълниш.
според мен не дей да му падаш още под нивото..СПРИ!!!аз имах същия проблем и не бих искала да ти казвам какво се получи...забрави за него защото по този начин като тичаш след него само му подигаш самочувствието и няма смисъл от това..успех ти желая и продължавай напред без да мислиш за него![]()
много ви благодаря за съветите ... Това момче вече не го разбирам .. като видя,че вече не обръщам внимание на простотиите му и почна да се държи мн добре .. чатим си и си прекарваме мн яко и вече нЗ кво да мисля,но ми харесва тва му отно6ение :Pp~