- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- po groznite momi4eta v foruma sa po naduti
абе вие 2те сте пичаги , къде се бутате в А група ..![]()
Мисля, че това твърдение изхожда от тезата, че някои момичета тук са твърде кадърни, за да са хубави.po groznite momi4eta v foruma sa po naduti
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Btw, и аз се чувствам засегната. И смятам, че всяко момиче тук трябва да се чувства, защото красивото и грозното са много относителни. А и смятам, че ме мислите за заядливаТъжно
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Направете си форум за "красиви незаядливи хора"...
Не виждам къде са забранени заяжданията...
Пл'с това съм на мнение, че във форум последното важно нещо е кой как изглежда![]()
Аз пък съм грозна и заядлива! Изяжте се от яд!!!![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Освен това тук е форум. Всеки има право да изрази мнение. Аз имам комплекси (както всеки нормален човек), но това е последното място, където бих ги избивала. Какъв е смисъла да се доказваш пред хора, за които въобще не ти пука и които никога няма да познаваш лично ( в общия случай)...
Това е форум, където е логично да се гледа кой какво пише, да се обменят идеи, да се разрешат проблеми,да се правят дискусии... Може да изпуснеш парата и т.н. Така че мен лично много слабо ме интересува кой от форума как изглежда.
Аз не знам вие като какви се определяте за да казвате кой бил грозен и кой неаз до сега не съм давала такива определения ! Това че един човек е грозен означава ли че не може да ти е приятел и да дружите с него !?!?!!??!
Росска - за тебе може и да не е смислено да избиваш комплексите си тук, защото не познаваш никого тук, но за други именно това е причината да го правя тук. Много по-лесно (и по-безопасно) е да кажеш на някой, че е грозен и по този начин да си мислиш, че си красив във форума отколкото на живо.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
уф .. винаги се изказваш неподготвена обачеПървоначално написано от evil lady in black
сега да ти разясня на теб , о , велика защитнице ...
никой не каза нишо срещу грозните , а срещу тези , които злобеят и изливат помия... схващаш ли ?
Аз пък що си мисля, че темата е относно ГРОЗНИТЕ,, кооито са ЗАЯДЛИВИ, защото са ГРОЗНИ и заради това за нищо не стават, освен да ЗЛОБЕЯТ???Първоначално написано от OtherDimension
![]()
п.с Най- злобните хора, които познавам, са доста красиви... Въпрос на характер, не на външен вид...
Мо6но, имаш право.. .Дай да пробвам да поизбия комплекси...
Всички сте грозни!!! Аз съм най- прекрасната !!!
Не ми се получава нещо...![]()
Първоначално написано от rosskata
ммм ... къде съм твърдял друго![]()
а и между другото .. за мен злобата е хубаво и полезно нещо
но тогава , когато идва , от това , че напротив - ти си уверен в себе си .. и не вярваш в равенството между хората..
когато идва от комплекс за малоценност е .. тъпа![]()
Тва "комплекс" стана много комерсиална дума обаче...
Защо всичко го оправдавате и обосновавате с комплексите!?!?! Аз не съм съгласна с темата и мисля,че това се дължи на твърдостта на характера. Ако е някой тих и безхарактерен ЧОВЕК (говоря като цяло,защото мразя разделението момичета-момчета и не мисля че разликата е голяма) ще си мълчи и ще се съгласява с мненията на другите, без да изкаже собствената си гледна точка, без значение до колко тя е вярна за останалите.
Да ми ядът крака всички надути пУутки!
Защото не знаеш как (Първоначално написано от rosskata
), но виж фейк колко момичета е обидила в темата за снимки.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Koi vi e u4il na zapetaiki..![]()
Слушай ме сега дебело краво!Първоначално написано от evil lady in black
Нито съм злобар,нито ми дреме за повечето хора от форума!Аз просто се забавлявам в свободното си време с такива прости добичета като тебе!А ти,че си дебела и просто извинявай,аз не съм виновен!
Темата е написана,за такива като тебе!Чети и дебелей!
Хахахах това мнение ме изкефи. Та така по темата. Според мен всичко е до начин на възпитание, характер и в известна доза самочувстсие.Първоначално написано от OtherDimension
Аз не мисля, че съм кой знае колко красива, но пък съм възпитана да изслушвам другите, да си изказвам мнението, да си държа на него, но и да НЕ се нахвърлям върху тези, които не са съгласни, твърдейки, че са тъпи, грозни, комплексари и т.н.
Също така забелязвам, че в днешно време хората имат прекалено много предразсъдъци от типа "тая носи токчета- тя е курва" "той слуша метъл - задължително не се е мил от 1 седмица" "тая слуша чалга - мали ква курва" и т.н. Съответно хората някак си се озлобяват срещу тези, които са по-различни и не споделят мнението им.
Във всички тези примери никъде не се намесва външната красота със заяждането.
Първоначално написано от niki000
![]()
а аз немога да си обясня защо и горе доло хубавите са адски злобниПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Защото на хубавите не им стига ъъъъъ-къла да измислят свястни наредби.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
нека си се надуват![]()
Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
хаха рулираш брато
Абе...май всички за до някаква степен озлобени...Първоначално написано от mini_bebe
![]()
Що съдите по вида за характера на човека?Първоначално написано от malka_sladuranka
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
по държанието съдим за характера на човека,не по видаПървоначално написано от ErinEverly
![]()