- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ako nqkoi vi e nepriqten,bihte li go gledali?
1 4ovek tvurdi,4e 1 momi4e mu e mnogo nepriqtno,no v su6toto vreme dosta se vzira v neq,smisul otvreme-navreme q nabludava i sqka6 gleda reakciite i,vuzmojno li e toi da luje i vsu6tnost zad prenebrejitelnoto si i gadno otno6enie,da se okaje,4e e haresva? Prosto taka da si susredoto4ava pogleda v/u neq,a da ne q ponasqnz,ne6to ne mi se vijda normalno. Kvo mislite?
Еми много ясно че я харесва !Ти не си ли правила така .. казваш за някой че не можеш да го траеш ,а всъщност ти е адски симпатичен \
/
имаше го при мен това нещо. Гледах я, щото после се сцепвах от смях на всяко нещо, което направеше. Тя просто беше с някакви отклонения.. Мислеше си, че луцифер се е вселил в нея и такива нещица... чисто и просто казано - метъл..
Много вероятно е да подслъгва.![]()
Може и да лъже, а може и да му е неприятна, ама да е интересна..И на мен ми се е случвало да гледам някой който ми е...безразличен например..ама го гледам..незнам що така..
![]()
Ами не не бих![]()
malka_sladuranka - намали си малкооооооооооооооооооооо о подписа![]()
Явно тук са зададени 2 въпроса-заглавието на темата и се иска отговор по съдържанието на темата...
1. Ако някой не ми е приятен - няма да го гледам.
2. Нз защо имам чувството, че въпросното момиче си ти...както и да е. Според мен е напълно вероятно да има интерес към нея, въпреки това което казва.
Напълно възможно е да те харесва. Колкото е възможно и да те мрази![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
По-вероятно е да харесва момичето![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хахах еми не знам ,не мисля че я харесва..ако знаеш колко индивида има,които не мога да гледам...но се налага някой път да излизат с компанията ми. Тва че ги гледам,еми намирам им косурите да имам какво да обсъждам послеи да им се смея на тъпите реакции
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...