.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Фен
    Град
    София

Големия бюст ли е най-важното???

Значи забелязала съм, че мъжете и момчетата много се влияят от големината на гърдите. Писнало ми е когато излизам с най-добрата си приятелка по купони, заведения и тн., постоянно да я заглеждат и да я свалят само заради големия и бюст, и да чувам изказвания от типа "Наздраве за хубавите гърди!" Примерно в телосложение, в лице и в характер аз съм много по-яка от нея, всички много ми се кефят, обаче тя свали ли якето, вече никой не ми обръща внимание. Много сериозно обмислям скоро да си сложа силикон, ако трябва ще тегля заем, просто няма друго решение
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно като й увиснат циците ше дойде и твоя ред

И аз сам с по-пищен бюст (не ,че се хваля) и честно казано на моменти ми писва само там да гледат,все пак не сам само блондинка с голям бюст,имам и други качества,но жалко,че някои хора не ги забелязват!
    kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    да не ти пука от това - ЕТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ! ( и бира да има де ..)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не всички обичат големи гърди. Спокойно.

Мега фен
    Град
    SF
    Не вси4ки се кефят на големия бюст. То си зависи. Примерно аз не съм от най-надарените, но това изобщо не пре4и да полу4авам комплименти

Робинята на Quench

Супер фен
    Лично аз винаги съм предпочитал хубаво тяло пред бюста. Не е на първо място за мен

hm ... az ne haresvam vaob6te golemi gardi .... normalni i stegnati e perfektniqt variqnt
    a tova za priqtelkata ti moje prosto da ima izlu4vane i za tova vsi4ki da q haresvat a ne samo zaradi gyrdite

Guest
    ne na golemite cici tva ve4e e banalno i otminalo,mn po-gotino e sega poddurjano momi4e s hubavo sexy tqlo i normaleen,dori i maluk biust-po-qko izglejda,a ne kato doina krava

големите цици незначат яки цици...повечето големите цици са увиснали или грозни аз се кефа на мойте штото са си добра големина ама са яки :Д

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Тъпи са...ако само ти хареват циците...значи няма смисъл да си с човека.Не са важнннни толкова

Unknown-18
    Guest
    Това са пълни глупости.В моито очи перфектното тяло НЕ включва големи гърди.Аз лично си харесвам нормални дори малко малки гърди защото те най добре се вписват на едно хубаво женско тяло.Както някои отгоре са изрази кви са тез доини крави някакси не отива едно малко стегнато дупе прибрано коремче и огромни цици.Поне мене не ме кефи така.Тай че авторката да не се комплексира.Просто си попаднала в среда на патетични цицомани \/ еби мама му не ти трябва силикон.А и само олигофрен би казал "Наздраве за хубавите гърди".

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    oh horaaa... стига всеки си има свой 4ар
    защо искате нещо дето не можете да имате ..... само за пример... имам една позната която е доста слаби4ка и от години си ме4атя за со4но дупе а има поне 1000 които с удоволствие да и дадат поне 10 кг от себе си!
    има жени с малки с големи и свръх огромни гърди... ДА РАЗНООБРАЗИЕТО Е ХУБАВО НЕЩО ... ако всеки има едни и същи данни просто света ще е ску4ен както и жеското в нас ще е твърде иденти4но и на мъжкото население ще му писне от еднаквата гледка
    .. има си ХОРА ЗА ВСЕКИ ВЛАК .. АКО ЗА ТЕБ Е ПО ВАЖНО ДА ТЕ ОЦЕНЯВАТ ЗАРАДИ ТЯЛОТО А не за харктера и това в главата амииии толкова по жалко за теб...
    гърдите нямат зна4ение... ако сам знаеш как да се държиш, да си по отпусната комуникативна и забавна, ако знаеш как да се веселиш в компания никой няма да гледа приятелката ти... а по4ти 100% съм сигурна 4е след като тя си "свали якето' теб ти пада гарда и се отдръпваш, затваряш и нацупваш... ами няма смисъл....
    а и да ти кажа не е мн приятно като говориш на мом4етата те да гледат само и единствено гърдите ти.. мн е унизитено .. все едно нямаш мозък... даже е по комплексиращо от това да нямаш такива.. защото обикновенно има и подмятания и набези и все такива ужасни неща все ЕДНО СИ СТОКА ЗА ПРОДАН ;(

Супер фен
    Лелее, ебати и въпроса Разбира се, че не е най-важен големия бюст, има много други по-важни качества. Или пък да речем, че момичето в лице е като крокодил, дебела е, глупава е, обаче има голям бюст... е, да и имам циците тогава Не е ли си едно стройно телце, малко дупе, стегнато коремче и нормален бюст, си не е работа

Mмм начи зависи от момчето...всеки си има свой вкус и принципи-просто на такива си попаднапа
    Our greatest victory isn't in never falling it's in always standing up when we fall

Град
    Пловдив
    Че за теб най важното е да ти гледат и твойте цици ли? Ако да...тегли заем и слагай силикон кхахах Иначе...ест,че това нЕ е най-важното...макар,че за някои момчета/мъже е..

Принципно има момичета с огромни гърди, които определено не са красиви. Съотношението размер/форма/готини зърна е това което "продава" гърдите. Говоря за себе си естествено, всичко е въпрос на вкус.. Малките гърди обаче, мога да кажа почти сигурно, че на никой не му харесват...

Ако има 10 мъже в една стая.. 9 от 10 от тях харесват големите гърди, а 10-тият харесва другите 9.

Супер фен
    Град
    sofiq
    Ако има 10 мъже в една стая.. 9 от 10 от тях харесват големите гърди, а 10-тият харесва другите 9. [/quote]
    hubavo e momi4eto da si ima biust az mnogo mrazq ploski to v tqh nqma ni6to jenstveno.ne kazvam 4e gurdite sa nai vajnoto no sa ot zna4enie.i 100% priqtelkata ti q haresvat i zardai ne6to drugo ne samo biusta!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    Е сега, което си е хубаво, си е хубаво, колкото и да се опитват някои (явно с малки цици с извинение) да втълпяват тука, че не било красиво жена с големи цици...тогава защо по всички реклами,клипове, списания, когато искат да привлекът мъжкия поглед слагат жени с големи цици ?! Мисля, че има хора, които повече разбират мъжката психика от вас..
    ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, че големите гърди са само една екстра, те са едно допълнение и могат да бъдат компемсирани с едно дружелюбно поведение, хубави очи, хубава коса ...
    така че - не се сдух !!!

Град
    Варна
    Не е най-важното това,да имаш големи гърди!!!Спокойно ще дойде и твоя ред да те оцени някой на който не ми пука дали са ти големи или не!!!!!!!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    големите гърди SUX
    по-малките спортни RULLZZZ

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от navits
    големите гърди SUX
    по-малките спортни RULLZZZ

Йееее ... [: Един с моето мнение

Колкото до авторката - ще паднеш доста ниско , ако си сложиш силикон заради това . Просто сега си попаднала на група цицомани .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Не всички мъже харесват голям бюст. Това са глупости! Това не е толкова важно.

Мега фен Аватара на koalka
    За мен по-малките гърди и са по-естестически красиви.Това подсвиркване си е леко просташко, но това е друга тема.Не, не са най-важното, а и не всички харесват големи гърди.

Guest
    ne biusta nqma zna4enie - ama nikakvo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си