.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 134

Град
    nqkude tam
    vinagi mi e bilo me4ta da imam ku4e v nas ama ...... 6ans vse o6te nqmam xaxax ebati karuka sum
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Аз мноооого искам куче.. ама наще не ми дават.Иначе съм решила като порасна и живея отделно-ще си взема
    И аз мн искам, въпреки, че изисква мн грижи!

БебЕтатаа мииии

Мега фен Аватара на iiirish
    да бе! ужас! навсякъде да има косми, моята коса по пода да се преплита с неговата, да неговорим за ужасната миризма на куче като влезеш още от вратата мне мерси! имала съм вече и не бих повторила

Мега фен Аватара на koalka
    Искам да имам куче, но майка ми и баща ми не искат, за сега избор нямам.

Мега фен
    Град
    SF
    Оо, от малка съм живяла с ку4ета. Първото така и не си го спомням, защото е по4инало като съм била на 1-2 годинки. Било е хъски.
    След това имахме две старонемски ов4арки - от тея дългокосместите, но и двете доживяха само до 10 годинки и умряха от рак. Гадна работа.
    После гледахме папагал4ета и костенурки, защото наште така и не искаха друго ку4е след двете ов4арки, а и си мислеха, 4е няма да съм достатъ4но отговорна да го гледам, ако ми вземат. Но после, като бях на 16, срещу нас се премести семейство с женска изто4ноевропейска ов4арка, тя забременя и аз веднага налазих ку4енцата и домъкнах едно вкъщи
    И сега не мога да си представя да живея без големия 4ерен ку4ан Определено носи много радост да гледаш някаква животинка

Робинята на Quench

Голям фен
    Ми аз си имам коте и го предпочитам пред куче

Guest
    "вкъщи" се пише заедно.от много години е така...научете го!

da 6te mi haresa ama maika ne dava zatova na vilata imam dve
    a i ne mojah da razbera kak taka ti ne znae6 dali iska6 mi koi da znae az li da znam ?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Ох ..Толкова обичам кученцата ..че ако можеш щях да взема сички у нас Но уви имам само 2
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Аз имам едно дето е толкова миловидно дето само го видите ше ви се прииска да го изядете ... ма го мраза !! При мене ситуацията е точно обратната ... маиками го иска и много го обича аз го ненавиждам щото ми лепи косми по дрехите и насекаде има косми и си е направо ужас ..
    А на сичкото отгоре аз треа да го извеждам и да го храна щото маиками е наработа..... и само треа се занимавам тука с глупости .. ма то пред 90% от времето си спи ..

Бих си гледала с удоволствие,дори преди време щях да си вземам,но за съжаление времето ми е ограничено и нямам възможност..Може би по нататък...

Супер фен
    ДА Определено искам куче ! може да се каже,че това е една от мойте мечти

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    У дома пред компютъра
    ...

Повече от фен
    Da.Vinagi sam iskala kuche,no baba mi ne iska...Tq kaza,che ako nqkoi pat i doveda v nas kuche shte me izgoni s nego Ne che mi pyka,no nqkoi pat moje da se bazikna s neq i da doveda kuche i da vidq vsashnost kakvo shte stane

Even heaven is hell without you

Град
    У дома пред компютъра
    ...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Още един домашен любимец ще ми дойде добре Аз искам и мачка и куче ама нямаааааааа

Еми бих искала едно Ротвайлерче,ама кучетата изискват много грижи,а и наще не дават
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Ами знам ли..иска мн грижи а след 2рата седмица ще ми писне..и всичко е в косми..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Ами знам ли..иска мн грижи а след 2рата седмица ще ми писне..и всичко е в косми..
    Има кучета без косми

Аз имам мини пинчер и мога да ви кажа че изобщо не мирише или пък да има навсякъде косми!Къпем го всеки месец и даже един път му измих зъбите с четка за зъби и паста,ама тогава беше малък,пък сега вече одъртя и изхитря и не дава!

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Има кучета без косми
    Шарпей набърчкани и много сладки и имат много къси косми

Голям фен
    Аз си имам и е гот ;р само дето хвърчиш като финикиец да го разхождаш
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    И аз искам куче,но в апартамент малко трудно се гледа(а аз искам от тези по-големките примерно сибирско хъски,коли,овчарка и т.н...),пък и имам коте,което не може да понася други животинки у нас..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    имам 3

Голям фен
    da mnogo she se radvam da imame kuche ama da e takova mynishko - dylgokosmesto chihuahua

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си