- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли куче вкъщи?
az puk si imam edno ku4ence \/ ,koeto mn si go obi4kam, imam i edin hamster.a sega lqtoto 6te si vzimam vtoro ku4ence ot porodata ACT
.na6te ni6to ne mogat da mi kajat 6tot gi nqma v bulgariq i dokato si doidat v ku6ti 6te e zoologi4eska gradina
![]()
Даааааааааааааааааааа!! Искам, мама ми с*ара!!! Искам!!! От първи клас им се моля!! и майка ми каза, че като става 7 или 8 ще мислим! Аз са съм 9-ти, но никакъв резултат!!! Значи, не е честно!! баща ми е имал котка и за тва не иска да имаме... имала съм риби, водни жаби - ама са мноо скучни бее!!! Е са да си призная... малко спрях да ги навивам, шото са ми е малко напрегнато и не моа да си се представя да разхождам някво куче в 6.00 часа сутринта, но ще видим... а и сега ги анвивам за интернет...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Като бях малка много исках, но сега си имам котка и папагал.
Те си ми стигат. Остана ми и куче.![]()
А пък и кучетата си имат специфична миризма, като котките не миришат.. освен пишаното йм. Стига да е хигиенична котка и да знае де да пишка.. проблем никакъф.
Куче не искам.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
IMAM KU4E I NEZNAM K'VO 6TE PRAVQ BEZ NEGO MNOOOOOOO GO OBI4AM
...
Не нескиам куче изпитвам панически страх от кучета
imam 2 i mn im se radvam
no az jiveq v ky6ta a ne v apartament
Ami az imah 2 rotvailer ot malka, no nakraq ednoto po4ina a drugoto se naloji da go dadem na 1 4ovek da go gledamПървоначално написано от Анонимко
... Mnogo si gi obi4kah i se bqh prevarzala kam tiq ku4eta. Qko e da ima6 ku4e, no se privarzva6 nakraq mnogo... Ina4e dokato imahme tiq 2 ku4eta imahme ob6to 3 drugi no vse za po mesec-dva... ae qko si e
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Куче, котка папагал все тая.Като е вътре вкъщи аз съм против не е добре нито за животинката, нито за меН.Комшиите отдолу имат котка и има доста косми у тях и са сложили в тоалетната в някакъв съд пясък и котката им ходи там до тоалентна и мирише ужасно дори в моята тоалетна.Иначе нямам нищо против животните,ама в апартамент не става![]()
Аз имам-боксер.Много е яко.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
аз си имамм и мн си го луфффПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Обожавам кучета, но живея в апартамент, така че не бих си взела...
И животното ще се мъчи, и аз..Няма смисъл..ако някой ден си купя къща ще си взема и кученце![]()
Ами виж ся много харесвам животинките кучетата особенно много, но куче в апартамент не вари.Навсякъде косми, мръсотии ще прави пък немога да понасям такива работи...Пък няма кой да се занимава с него.Ако бяхме в къща може би щях да си взема куче и щеше да си живее отвънка на двора.![]()
oh az stra6no mn iskam da imam ku4e! umiram si da imam h1ski, no mama ne dava da si vzemem dom. lubimec,pak i jiveem v apartament![]()
na selo imam mn ky4eta,na vilata imam edno samo v nas si nemam![]()
Tu como una estrella fugaz que nunca se detentra llega lejos al final
Se que por ti yo vivire,que por ti yo luchare y es que solo
yo sin ti me morire
Не,аз мразя животните!
Аз много исках да имам и за рожденият ми ден, колегите на баща ми ми подариха много сладко кученце - Пекинес.Казва се Джери![]()
Да,ротвайлер,но баща ми не е съгласен - казва,че много ще мирише и ще цапа.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
O az imam edno bebe i mi se iska da ne si go bqx poiskvala...ostnala sum bez vuzglavnici ot nego![]()
![]()
![]()
![]()
Think black..
da mn mn mn ama mn iskam ku4e/huski/ no na6te ne davat jalko 4e nemoa sabera 300 lv da si kupa 6tot ako gi subera i si zema na6te nemoat go mahnat 6tot im stava jalama sega ne6tat 6trot ne im se davat 300 lv za ku4e
![]()
![]()
Аз имах питбул, обаче баща ми го продаде на един приятелПървоначално написано от IceCold{Frozen`Heart}
Беше голям сладур. Ама като казвам голям, буквално голям.
Сега имам хъски - Макс, но все още е малък... сладур.
![]()