- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли куче вкъщи?
Аз си имам куче-немска овчарка и не искам друго.
Еми аз живея в голяма къща с двор и имам 2 кучета в къщи.
Едното е женско и е басет-Елизабет се казва
А другото е мъжко и е голдън ретрийвър-Майк се казва
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
НЕ!!!Мразя кучета.
Винаги съм имал куче ... Още от бебе ... Първото ни куче бе6е ули4на порода но живя 10 години ... Сега си купихме ротфайлер и много си го оби4ам ...![]()
Out of control
Аз имам 4но искам още
![]()
значииии 1,2 още 2
![]()
Aз неща куче във кащи щтото изсква мн мн грижи..Докато се научи да пикае дет тря..косми..болести..ваксини ..сяка сутрен 8:00 на разходки.. след сяко прибиране / 4 пати на ден/ да му мия лапите..МЕРСИ..ако е на двора ф каща../аз живея вав апартамент/по става..ама у нас НЕ..!!!
Мечтите са безкрайни..
Дааа адски много искам пак да имам кучеПоследно имах Кокер,но го подарих на един човек,който след това се премести да живее във Варна и повече не го видях.. Даже нз дали е живо
![]()
И то защо го подарих...заради акъла на майка ми! Ако сега беше при мен никога нямаше да го позволя това нещо!![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Не! Имам си коткаИма и хубави кученца, малки, пухкавички (не знам породи), но предпочитам котенце
![]()
И да искам,майка ми е алергична и не може,но и мен ме е страх от кучета,така че
<3 ^^
Аз имах куче у нас. Хубаво е по цял ден ми се разхожда по десктопа спи и ядеПървоначално написано от Анонимко
ас имам ку4е ама не е то4но в нас.то в джора на баба ми която живее зад нас. то е ловно,баща ми ходи с него на лов,ама на мен това не ми пра4и да си го гушкам и разхождам.![]()
![]()
Аз мн искам да си взема Самоед,ама имам две котета,и не става.........![]()
Аз също искам Самоед или Хъски.Само дето мама недава.Така,че ако отида да уча някъде след 12-ти клас... ще си взема и не ме интересува нищо.Първоначално написано от kvartalnata_kuchka_69
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Аз..имах куче,което обожавах...и винаги ще е така.Няма друга като нея на този свят.Тя беше уникална...
ami az супер много обичам животните и много искам да имам куче ама наще не разрешават 1 седмица гледах на сестра ми кучето и мн си го заобичах нищо че е старо и не вижда и се блъска във вратитеи сега много ми липсва
![]()
ми..аз вече си имам куче..такаче не ми трябва още едноедно ми е напълно достатъчно
![]()
ако ще си взимаш животно-по-добре да имаш двор
имам домашно коте и забелязвам;че му се тича навън/иска свободата
пък да не говорим за кучетата... особено тези;кото не са дребни породи...пълно мъчение
ако е за вкъщи-по-добре да не си взима куче![]()
Да, да, да, да, да, да и пак ДА!!
Обожавам кучета, но за жалост майка ми е алергична и не мога да имам.
2 starz..♥
При мен положението е същото..само дето има чистокръвни мопсчета и за около 500-600лв.Обаждала съм се по обяви и знам!Първоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
To infinity and beyond.
със сестра ми винаги сме искали куче, но заради това, че бяхме малки или за нещо друго, наще не даваха. Преди 2 години обаче си взехме кокер и много си го обичаме. Наистина изисква много грижи-да го разхождаш, да му приготвиш нещо, защото то не обича да яде само гранули за кучета, да чистиш, да го къпеш, да си играеш с него.. не е лесно, но със сестра ми много го искахме това куче и сега ние вършиме повечето работи.
ПП: гледаме го вътре в къщата, понякога го пускаме в двора обаче той много рови и затова си стои повече вътре. Не мирише, защото го измиваме след всяко разхождане и го къпеме често. Мирише само, когато е мокър, което си е характерно за породата-те са ловни кучета и нали, когато кучето трябва да влезе във водата и да убие някоя птица, то придобива миризмата на мокра кокошка, за да не бъде надушено. Козината му обаче съхне бързо и не мирише кои знае колко време![]()
не![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
и аз искам много и да си го гледам в къщи.татко има ловджийско ама е много бясно и нестава аз да го разхождам![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along