- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- aгресивни ли са котките според вас?
според мен те са готини,но когато пораснат стават малко по нервни....
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Що бе, не са агресивни, поне повечето. Имам едно сиамско диване вкъщи, уж дето са най-немирни, доста е кротичкоПък и другите котки, които съм виждала като станат на възраст са кротки, само като малки са щури. Абее.. готини са котетата
![]()
котките са ми слабост!много си ги обичкам всичкитеииии не мисля че са агресивни!те даже те успокояват,а някои котки могат и да лекуват различни болести(така съм чувала де)
![]()
Котките са яки за това, че са сякаш същества с характер. Като пораснат не позволяват да се прави всичко с тях. Има една такава граница на привързване, която не е като при кучетата. Има една приказка, ама не се сещам как беше точно... че кучетата се привързвали към стопанина, а котките към дома... нещо подобно беше![]()
Харесвам котките.
Не мисля, че като цяло са агресивни същества, има такива представители, но не мисля, че са много.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз пък не понасяма котките .. агрисвни същества са според мен ...
Седиш галиш го, то ти мърка, кефи се и когато реши, че вече не иска да го галиш вместо да стане и да си замине решава да те одере .. е къв му е проблема? Аз да не чета мисли..
А и именно, те котките не са привързани към стопанина си, а към дома .. не искам вкъщи животно, което да се радва повече на апартамента ми, отколкото на мен ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
моята е определено агресивна
e vie pak ni6to ne kazahte... te sa ot klasa kotki , koito sa hi6tnici
i ostana i da ne sa agresivni.... pak i vsqko edno jivotno e agresivno malko ili mnogo... no kotkite v pove4ko... kakto kaza ve4e nqkoi - super sa stranni kat ne iska ve4e da go gali6 dere te i bqga kat divo....
ama pone sa inteligentni i serat det trqa...![]()
Не, не са. Тва зависи от годините, нрава и породата. Но не може да се каже, че всички са агресивни.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Чувала съм, че сиамските за агресивни...всяка порода си е различна. По принцип котката е смятана за злобно животно. Свързват я и с Дявола...което е образно казано... Иначе малките котенца са много сладки(дори сега, едно ми маха, тук отстрани) , обаче като порастнат...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Котките по принцип са доста непредвидими животни и доста темпераментни.
В един момент може да е много мила, а в другия не знаеш какво може да ти направи...Може би зависи от породата, но все пак и от самото животно.Не всички котки са непредвидими.Една приятелка имаше котка, но въобще не я беше хапала или нещо такова.
Моята котка е най- неебателното и мързеливо животно на света... Имам чувството, че ако му оставя храната, водата и кенефа на печката и идвам от време на време да я гушкам и галя, цял живот няма да стане от там...
Толкова е мила и лигава... ПО- скоро е пълната противоположност на агресията...
Но то си зависи и от самото животно... Както хората, те си имат различни характери...
А това за къщата и стопанина не е вярно...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Да,мразя котки.
Именно.Първоначално написано от Whisskas
според мен котките са едни грозни, мързеливи, тъпи и нехайни животни...... а кучетата са интелигентни и научени на уважение домашни животни............
Котките агресивни.........![]()
Не бях чувал такова нещо!
Light The Universe
Ъхъ.Първоначално написано от p4elata_brumze
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up