.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе аз никога не съм пробвала наркотици. Всичко друго ама не и наркотици... страх ме е да не се пристрастя щото моя организъм е свикнал с бира, цигари, глупости общо взето, просто мн добре ги понася..ама с наркотици не можеш да свикнеш! Те влияят на всеки човек. Страх ме е да не стигна до няква клиника, пък и не съм се затърчала за тия боклуци!

....
    Толкова лесно родителите могат да разберат че децата им пушат! То си личи, като се държат странно, изглеждат странно, говорят и гледат странно, почват да имат проблеми в даскало... Верно изглежда като по филмите ама с мои познати се е случвало. Хубаво че не свършиха толкова лошо. Колкото и понякога да се дразним на родителите и да искаме да не говорят толкова, добре че ги има! (странно ми е че го казвам! )

Бих искала да ти кажа че няма от какво да те е страх , и аз се бях спекла да не стана зависима и т.н ама се отпуснах , не трябва да мислиш отрицателни неща... гледаш кефа и това е , но ти си решавай какво да правиш , относно това което си казала че родителите много лесно можели да разберат - не е вярно ..... много време друсах и никога не се усетиха нито ме заподозряха , а съм се прибирала и в нас надрусана с екстази..... разбраха чак когато аз и казах
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

наще зная само за цигарите,ина4е съм пушила трева,и зимала екстази

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си