- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гърдите ми са с различна големина!
Имам проблем, който ужасно ме притеснява. На 18 години съм, а гърдите ми са ужасно малки и не растат от повече от 4 години. Но де да беше само това. Лявата ми гърда е двойно по-голяма от дясната и от 2 седмици ме боли и усещам, че расте! Но тъй като са ми много малки, разликата не е толкова фрапираща видимо, но на допир се усеща съвсем ясно. Как е възможно растежът и на двете да спре за 4 години, а сега да се поднови само при едната и то при по-голямата! Докъде ще стигне не знам( Много съм притеснена... моля някой, който има информация за подобен проблем да сподели възможните решения... ако въобще има такива...
Това, че са ти малки гърдите едва ли е проблем. Не могат на всички да са големи. Малкия размер си има предимства. Я си представи как ще увиснат големите гърди с напредването на възрастта! Ти няма да го имаш тоя проблем![]()
Относно другите ти оплаквания: по какво съдиш, че расте само едната ти гърда? Различно ли изпълват двете чашки на сутиена? Гърдите без друго не са съвсем еднакви.
Принципно е нормално да има малка разлика във формата и размера на гърдите. Но ако усещаш болки или нещо доруго, което те притеснява, ти препоръчвам да отидеш на мамолог. И без друго една жена трябва да си прави профилактични прегледи.![]()
Не ме притеснява това, че са ми малки гърдите. А това, че едната е двойно по-голяма от другата и продължава да расте! А по това съдя от допир... като ги обхвана с дланите си съвсем ясно усещам и мога ясно да преценя разликата. Barbie, да, ще отида на лекар в най-скоро време. Исках просто да разбера ако някой се е сблъсквал с подобен проблем как е постъпвал и как са се развили нещата при него.
ми и мойта едната е видимо доста по-голяма от другата. и аз се бях притеснила и отидох на гинеколог, прегледа ме на ехографа и се оказа че нищо ми няма. просто са си такива несиметрични. това се оправя след като родиш май. така че ще си стоя такава докато родя след 10 години примерноайде успех на теб ! и иди на лекар, не се притеснявай . дано няма проблеми.
![]()
и аз съм така иииии не ми пука!от сутиена не си личи!!при мен разликата е много мъничка ама си се забелязва кат сам например без сутиен и с някое късо потниче!!!
виж сега,и една моя приятелка го има тоя проблем.споко,това е съвсем ноемално 1 да е по-гоялма от другата,както на някои хора стъпалата са с различна големина.едва когата станеш на 17 и 18 години,а мое и по-късно гърдите ти ще се оформят напълно.Я,и виж гърдите на майка си.мое да звучи смешно,ама гърдите ,тяхната форма зависи на 1 място от наследството ти,ако на майката 1 е по-голяма от другата ,значи е мн. вероятно и твоите да са такива,амагърдите и са нормани и еднакви,повярвай и твоите ще се оправят!!!
а за др. проблем по-добре иди на гинеколог,той си знае работата!
Искам и аз да поитам нещо свързано с гърдите. Чувала съм, че когато пиеш боза, гърдите ти стават по - големи, и мои приятелки пият много боза за да им сатанат гърдите по - големи, това вярно ли е? Значи ли това, че когато пиеш боза и ще имаш големи гърди?
1. При всяка жена едната гърда е малко по-голяма, принципно е лявата. При теб те все още растат, ще се нормализират.
2. От бозата се надебелява и затова гръдите растат. Но не само те![]()
Напълно вярно! Мазнината под кожата ти става повече и заради това гърдите ти растат... така че... мечтай да станат големи без да надебелееш.Първоначално написано от `Death`Whore`
Не съразмерността на гърдите го има при всяка жена. Както еднатат ти ръка е по-голяма от другата и т.н.
iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e da go napravi na moq skype: aysitooo
8т. системно
AySiToOo ебати опозицията дето си. Да не ти плащат да изгониш посетителите?
По темата:
И мойте са различни, даже си личи, ама не ми пука кой знае колко, трябва да се загледаш за да видиш, а ако някой се загледа му казвам, че очите ми не са там![]()
Това е като големия проблем с кривите пениси...![]()
И моите са различни -дясната направо я търся из сутиена, а лявата го пълниАма голяма работа! не ми пречи особено.
Ами мен ме притенява заради това, че от скоро имам приятел и не му позволявам да ги докосва. Не, че ми е първият приятел, съвсем не, но не знам, не се чувствам комфортно. Имам си много други плюсове относно тялото ми, но гърдите са ми болна тема. А и сега като дойде лятото, а разликата в гърдите ми става все по-голяма... как ще облека бански...Онзи ден ходих на лекар (мамолог) прегледа ме, опипа ги, гледа ги на ехограф и каза, че нямам проблеми и болката в по-голямата ми гърда не е предизвикана от заболяване. Тя просто расте...
Ох... май ще се стигне до козметична корекция...