- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя ценност бихте избрали...
Razbira se 4e izbiram semeistvoto.I nemoga da povqrvam 4e ima idioti tuk, koito sa izbrali materialnite blaga!![]()
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Семейството на 1-во място!
Разбира се, че семейството. Защото само то не се избира по желание, раждаш се с него и го приемаш завинаги. Всичко друго завси от теб, без любов и без приятели може да се живее, макар и трудно...А пари се изкарват, когато си спокоен за близките си, всичко останало се нарежда някак...
И така...
След като прочетох всички мнения и си направих определени заключения, бих искала да сложа един край на тази тема, като моля след това да бъде заключена.
Малко хора гласуваха, в сравнение с очакванията ми, но мисля, че все пак можем да си направим заключение.
Радвам се, че семейството, като ценност, надделя над останалите. То е и мой избор. Истината е, че винаги то остава най-близко до един човек. Вярно е, че някои хора имат проблеми в семействатаа, но те не са много. Защото караниците и т.н. не са проблеми. Задължение на нашите родители е да ни възпитат и да ни помагат да намерим пътя си в тъмнината, наречена "съзряване". Ние не можем да ги съдим за това, даже тряб ва да им благодарим. Животът е прекалено кратък, за да може да разбере един човек сам, че забавленията не могат да осмислят съществуването му.
Колкото до любовта - наистина не харесвам това, че е избрана от вас, макар и с малко, пред приятелите. Каквото и да си говорим, любовта е игра на хормоните и мислите. Ние сами я създаваме, затова и само ние можем да я разрушим. Но приятелството е много важно за един човек. И не говоря просто за комуникация, а за човек, който би ти помогнал, когато имаш нужда, човек, който би те изслушал, когато никой друг не може да те чуе, и човек, на който винаги можеш да разчиташ. Без такъв човек съществуването би било много по-трудно.
Колкото до парите - неслучайно избрах думата "ценност", която рязко се противопоставя на материалното. Ценността е нещо, което не може да се купи с пари. Но в днешно време хората слагат парите като такава. Грешно е, неморално е, но е истина. Ако никой не беше гласувал така, щях да се очудя и да не счета анкетата като реална. За хората, които все пак са гласували за нея мога да кажа само едно:
Не губете времето си във възхвала на материалното, защото него винаги можеш да получиш. Обръщайте повече внимание на истинските неща, на тези, които не можеш да пипнеш с ръка, защото само те могат да осмислят твоя живот.
И след това сравнително дълго заключение (което почти никой няма да прочете), мисля че е време да се сложи край на тази тема. И ми простете за леко поетичното мнение, просто в момента съм повлияна от множество чувства.
Надявам се всички да откриете истински ценните неща в живота и да се радвате, че са част от вашия живот.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
izbiram lubov - taka pone nqma da zagubq ne6tata koito obi4am, a tova sa nqkoi ot ostanalite izbroeni![]()
![]()
![]()
Оф... Що не четеш първото мнение?Първоначално написано от positive
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
а ти що си направила тема тип : "Избери как ще умреш - на електрически стол , удавяне или разстрел ... "
Според теб имаме ли изобщо право на избор ?
това обяснява и защо малко хора са писали..
Първоначално написано от OtherDimension
Просто не искам подреждане на ценностите. Искам да се избере едно, отказвайки се от другите. Толкова ли е сложно? Колкото до хората - ама и 20 да бяха, но поне да бяха прочели първото мнение.
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
ами да .. и то доста
Еми тогава що пишеш в темата? Много си умен, честно.
Бтв, флууди си, аз ще се погрижа мненията ти да изчезнат.
Erin Everly
аз гласувах Любов![]()
да ,умен съмПървоначално написано от ErinEverly
това представлява ли ти проблем ?
ако имаше поне малко достойнство - нямаше да се криеш зад гърба на разни модератори и да ме заплашваш![]()
когато ти престанеш да правиш флууд в другите теми , тогава ще ми даваш акъли..
П.С. в темата ти човек няма право на избор и мнението ми не е флууд , тъй като говоря по нея![]()
Никакъв!
Не те заплашвам с модераториПросто казвам, че ще помоля да изтрият флууда
![]()
Флууд рядко правя, но приемам критиката.
Еми не, всъшност ти изрази мнение относно темата, а не по нея. Демек ти я критикуваш, а не отговаряш на въпроса, който тя поставя.
Разбира се че има право на избор. Мисля, че никого не съм обвинила за ценноста, която е избрал. Просто много хора не са прочели първото мнение и са решили, че искам да ги подреждат, което е грешно.
П.П. Ако имаш още нещо да ми кажеш, можеш да ми пишеш ЛС.
Erin Everly
супер яка анкета браво =D>
няма любов
Приятелството!![]()
Без семейство бих могъл да живея,без любов също,но без приятели не мисля!
слагам 5тарка,че нямаш 12!Първоначално написано от Baby_b
За да има любов,трябва първо да има приятелство![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Money, money, money, must be funny
Избрах любов,защото преди Нея е приятелството, а след нея семейството.без обич няма нито семейство, нито приятели, а обичта...си е любов
![]()
Много труден избор...![]()