.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Zarqzana...

Shashma
    Guest

Zarqzana...

Vlubih se... Ama mnogo strashno se vlubih i toi beshe prekrasen... Ot nachalo bqhme samo pr-teli... vs beshe basi qkoto do edin moment...
    Posle toi mi kaza, che iska da sme samo pr-teli... bqhme zaedno godina i polovina... Mislq si, che go napravi, zashtoto ne go vyzbudjam... a po princip sym si hubava... Do sega sym pobyrkvala vs si pr-teli i sexa si e bil vinagi mnogo qk... no s nego neshto ne se poluchi... Kakyv e problema ne moga da rabera...:~{{{ Boli me!!!!1

Eдна връзка колкото и перфектна да е рано или късно отива на кино!
    С риск да клиширам яко но времето лекува.
    Light The Universe

Re: Zarqzana...

awe ne se pritesnqvai ako ti kaje 4e iska da ste samo pr-li zna4i taka e po-dobre otkolkoto da ste zaedno i da znae6 4e ne izpitva sa6toto kum teb,i nakraq 6te se razdelite po mnogo po-nepriqten na4in.

Цитирай Първоначално написано от Shashma
    Vlubih se... Ama mnogo strashno se vlubih i toi beshe prekrasen... Ot nachalo bqhme samo pr-teli... vs beshe basi qkoto do edin moment...
    Posle toi mi kaza, che iska da sme samo pr-teli... bqhme zaedno godina i polovina... Mislq si, che go napravi, zashtoto ne go vyzbudjam... a po princip sym si hubava... Do sega sym pobyrkvala vs si pr-teli i sexa si e bil vinagi mnogo qk... no s nego neshto ne se poluchi... Kakyv e problema ne moga da rabera...:~{{{ Boli me!!!!1
    Ми сигурно си е намерил някоя която да го задоволява по-добре...
    И да му дава това, от което се нуждае. Както и това, което ти явно не си успяла да му дадеш.
    С риск да стана банален - отрежи си ръката.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ами може да си му омръзнала... Вие през цялото време все приятели ли сте били или .. че нещо не разбрах?
    >>> House Music <<<

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    А....Какво те боли точно...?????
    mai q syrbi a ?

Shashma
    Guest
    Ne ne ne stavashe vypros za tova... I boli me syrceto... ne drygo...
    Znam, che nqma fryga, no si misleh, dali nqma nachin da go vyrna....

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ЛЕле....И т'ва ми било форум,в който трябва да си помагаме!?Където всеки може да сподели какво го мъчи и да намери подкрепа ли?!Тва ли ви е подкрепата?!"Отрежи си ръката"?!Колко сте смешни и банални...КАк един път не попихте нещо ценно,нещо хубаво....И във вас ли е бъдещето?! Момичето има проблем....споделило е.....гадно и е...и търси съвет.....и тва ли са вашите съвети..... Смешници...И на вас ще ви се случи нещо кофти и тогава най-горещо се надявам там където потърсите съвет да ви отговорят по същия надменен начин.....

П.С. Изключвам Johny_leketo и Valar,защото са отг човешки,а не като вас....

П.С.2. Мацка,просто това рано или късно е щяло да стане след като връзката ви не е вървяла.Явно не е той човека за теб.Горе главата и давай все напред!Желая ти щастие!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Цитирай Първоначално написано от Shashma
    ти си мн тъпа ма!!!!......как може сичко да свързваш с секс.......просто явно не те харесва приятна му твоята компания....ама не иска нищо повече...а пък некои беше написал нещо мнм тъпо че връзката колкото и перфектна да е отива на кино....паххаха ти тъп ли си бееее кои е казал че трябва да има краи ако и двамата не искате кои пък е казал че трябва да доиде........!!!бати тука сички свързват сичко със секс......бати идеотите сриозно..хахха некадърници и после що ви зарязват...ми ето що немате мозък за тва ви зарязват......!!!или пък нява писал че може да са си омръзнали на теб някои добър приятел да ти е омрузнал да ти е стнало тъпо с него да излизаш с него..хаха!!колко сте безмозачни!!!1

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника
    Айде по-полека с обидите, защото другият път като видя твой пост с толкова много обиди направо го трия
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    А....Какво те боли точно...?????
    hahahhaahhha i az tfa se pitam

Shashma
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    ЛЕле....И т'ва ми било форум,в който трябва да си помагаме!?Където всеки може да сподели какво го мъчи и да намери подкрепа ли?!Тва ли ви е подкрепата?!"Отрежи си ръката"?!Колко сте смешни и банални...КАк един път не попихте нещо ценно,нещо хубаво....И във вас ли е бъдещето?! Момичето има проблем....споделило е.....гадно и е...и търси съвет.....и тва ли са вашите съвети..... Смешници...И на вас ще ви се случи нещо кофти и тогава най-горещо се надявам там където потърсите съвет да ви отговорят по същия надменен начин.....

П.С. Изключвам Johny_leketo и Valar,защото са отг човешки,а не като вас....

П.С.2. Мацка,просто това рано или късно е щяло да стане след като връзката ви не е вървяла.Явно не е той човека за теб.Горе главата и давай все напред!Желая ти щастие!

mersi mila... mnogo mnogo ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Проблема е, че между вас е нямало химия ...
    Може във всяко друго отношение да сте си отивали, но .. каквото и да си говорим в една сериозна връзка секса взема доста главно място ...
    Времето ще притъпи болката ти(надали ще я излекува на 100%)и ще си намериш друг, с който да си пасвате във всяко едно отношение
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Миличка , с грешна представа за света си . Не сексът прави една връзка , той наистина е неделима част от нея и я "допълва" , но не е основата й . Ако това момче те е обичало някого , може би вече просто си му омръзнала и са притихнали чувствата му . Ти вдигни глава и продължи напред. Знам , че година и половина е много , за да се разделиш с миналото ей така , но ти ще се справиш с малко повече воля . Успех ти желая и не забравяй , че всичко , което ще изпиташ оттук нататък зависи от теб .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

та кво те боли?

Мега фен Аватара на koalka
    Понякога се случва така, но не трябва пда се отчайваш.Просто момчето е нямало чувства към теб, и дори ида си много хубава, не го възбуждаш.Явно за година и половина нещата вече не са били същите и той е решил да приключат.

Голям фен
    ми може би той не изпитва към теб това което ти изпитваш към него..и може би те чувства само като фр..

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    всичко започва , за да свърши........
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си