- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zarqzana...
Vlubih se... Ama mnogo strashno se vlubih i toi beshe prekrasen... Ot nachalo bqhme samo pr-teli... vs beshe basi qkoto do edin moment...
Posle toi mi kaza, che iska da sme samo pr-teli... bqhme zaedno godina i polovina... Mislq si, che go napravi, zashtoto ne go vyzbudjam... a po princip sym si hubava... Do sega sym pobyrkvala vs si pr-teli i sexa si e bil vinagi mnogo qk... no s nego neshto ne se poluchi... Kakyv e problema ne moga da rabera...:~{{{ Boli me!!!!1
Eдна връзка колкото и перфектна да е рано или късно отива на кино!
С риск да клиширам яко но времето лекува.
Light The Universe
awe ne se pritesnqvai ako ti kaje 4e iska da ste samo pr-li zna4i taka e po-dobre otkolkoto da ste zaedno i da znae6 4e ne izpitva sa6toto kum teb,i nakraq 6te se razdelite po mnogo po-nepriqten na4in.
Ми сигурно си е намерил някоя която да го задоволява по-добре...Първоначално написано от Shashma
![]()
И да му дава това, от което се нуждае. Както и това, което ти явно не си успяла да му дадеш.
С риск да стана банален - отрежи си ръката.![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ами може да си му омръзнала... Вие през цялото време все приятели ли сте били или .. че нещо не разбрах?
>>> House Music <<<
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
mai q syrbi a ?
Ne ne ne stavashe vypros za tova... I boli me syrceto... ne drygo...
Znam, che nqma fryga, no si misleh, dali nqma nachin da go vyrna....
ЛЕле....И т'ва ми било форум,в който трябва да си помагаме!?Където всеки може да сподели какво го мъчи и да намери подкрепа ли?!Тва ли ви е подкрепата?!"Отрежи си ръката"?!Колко сте смешни и банални...КАк един път не попихте нещо ценно,нещо хубаво....И във вас ли е бъдещето?!Момичето има проблем....споделило е.....гадно и е...и търси съвет.....и тва ли са вашите съвети..... Смешници...И на вас ще ви се случи нещо кофти и тогава най-горещо се надявам там където потърсите съвет да ви отговорят по същия надменен начин.....
П.С. Изключвам Johny_leketo и Valar,защото са отг човешки,а не като вас....
П.С.2. Мацка,просто това рано или късно е щяло да стане след като връзката ви не е вървяла.Явно не е той човека за теб.Горе главата и давай все напред!Желая ти щастие!
ти си мн тъпа ма!!!!......как може сичко да свързваш с секс.......просто явно не те харесва приятна му твоята компания....ама не иска нищо повече...а пък некои беше написал нещо мнм тъпо че връзката колкото и перфектна да е отива на кино....паххаха ти тъп ли си бееее кои е казал че трябва да има краи ако и двамата не искате кои пък е казал че трябва да доиде........!!!бати тука сички свързват сичко със секс......бати идеотите сриозно..хахха некадърници и после що ви зарязват...ми ето що немате мозък за тва ви зарязват......!!!или пък нява писал че може да са си омръзнали на теб някои добър приятел да ти е омрузнал да ти е стнало тъпо с него да излизаш с него..хаха!!колко сте безмозачни!!!1Първоначално написано от Shashma
Moderated by miloto
т.2 от Правилника![]()
Айде по-полека с обидите, защото другият път като видя твой пост с толкова много обиди направо го трия![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
hahahhaahhha i az tfa se pitamПървоначално написано от ХодещСъвет
Първоначално написано от POLA^_^
mersi mila... mnogo mnogo ...
Проблема е, че между вас е нямало химия ...
Може във всяко друго отношение да сте си отивали, но .. каквото и да си говорим в една сериозна връзка секса взема доста главно място ...
Времето ще притъпи болката ти(надали ще я излекува на 100%)и ще си намериш друг, с който да си пасвате във всяко едно отношение![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Миличка , с грешна представа за света си . Не сексът прави една връзка , той наистина е неделима част от нея и я "допълва" , но не е основата й . Ако това момче те е обичало някого , може би вече просто си му омръзнала и са притихнали чувствата му . Ти вдигни глава и продължи напред. Знам , че година и половина е много , за да се разделиш с миналото ей така , но ти ще се справиш с малко повече воля . Успех ти желая и не забравяй , че всичко , което ще изпиташ оттук нататък зависи от теб .
та кво те боли?
Понякога се случва така, но не трябва пда се отчайваш.Просто момчето е нямало чувства към теб, и дори ида си много хубава, не го възбуждаш.Явно за година и половина нещата вече не са били същите и той е решил да приключат.
ми може би той не изпитва към теб това което ти изпитваш към него..и може би те чувства само като фр..
всичко започва , за да свърши........![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!