- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съжалявате ли за предишните ви сексуални партньори?
Първоначално написано от krem4et0
Ех, спомени спомени..
И аз така разпраах едно време...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
И аз![]()
Syjalqvam da ... i to mnogo !!! No sym na mnenie che taka e trqbvalo da stane ..
Животът нае*ава всички...Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
и аз така разправяхтъпа работа
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
хахахахахаПървоначално написано от ninsy
![]()
и аз така и аз така.. а па и тя само картички ми пишеше, цел живот щяла с мене, ще ме обича и т.н.
а предпочете една русичка пред мене![]()
Първоначално написано от Цеци Пенев
каква русичка....
![]()
Избра момиче пред мен
А стига бе?Първоначално написано от Цеци Пенев
Да не си със слонски.....че да търси нещо по-тъничко....
оххх извини ме...днес май само глупости ще говоря, пък и не съм се разсънила съвсем....![]()
Не, просто избра 'най-добрата' си приятелка.. която през цялото време ме мрази и ме храни, един път ми каже, че проклиня момента в който съм се появил, след това ми казва, че 9 месеца е мечтала да ме види нещастен и наранен.. яко ли еПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
я стига си тъжил и си се оплаквалти мъж ли си или ?
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Тя е завиждала.Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Ем тая приятелката и просто обича да има някой който да и ходи по гъза.. тва еПървоначално написано от malka_sladuranka
Криси, е права си, ама какво да се праввя
А защо трябва да мисля негативно-стане ли, стане. сега не се тровя с такива мисли. А и говоря за човек, с който имаме доста по-сериозни планове от това да сме гаджета.Първоначално написано от Цеци Пенев
Но си с него.Първоначално написано от krem4et0
=D> =D> =D> Кремчето-булкааа \Първоначално написано от krem4et0
/ \
/ \
/
А,не сега,но в бъдеще може би. Просто съм малко на такава вълна и ми се иска. А и той няма нищо против,но да завършим!
Съжалявам за оффтопика, ама кога завършвате?Първоначално написано от krem4et0
Аз съм 3-ти курс, а той 1-ви. Общо взето има време,ама и не бързаме. Няма да се женя скоро, ако това е въпросът ти, но просто и аз и той искаме да се обвържем. Просто за сега разсъждаваме,че няма как да стане. Иначе аз и бебе искам до 2-3 години, ама.............ще видим. Животът ще покаже-то човек предполага, а Господ разполага.
=D> Ами дано сте много, много happy.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Аз искам подобно нещо, да замина в чужбина, да отида с приятелката си и да знам че сме си двамата, да няма някой да ни пречи, да се бориме с живота, да си помагаме и обичаме.
Да знам, че тя е жената.
Първоначално написано от Цеци Пенев
Дано, ама ти си малък още душко....
Така е, но го искам, ужасно много, ебати.Първоначално написано от malka_sladuranka
Писнало ми е от някакви момиченца където не знаят какво искат, чудят се дали искат само секс или просто искат да ходят с някой, ей така, колкото да не са сами..
Писна ми, малък съм, ама ми писна и съжалявам, че съм толкова доверчив..
А до кога ще съм човека, който ще учи пак някакви си момиченца на сериозност и на отношение и да ми го връщат тройно, ама с лошо..
Всяко нещо с времето си.Първоначално написано от Цеци Пенев
Ще дойде и този момент.