- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКИНАРИ намушкаха нигериец пред дискотека "Амор"
Служителите на Четвърто РПУ и сектор "Тежки престъпления" при Столичната полиция са установили и задържали скинхед младежи извършители на тежко криминално престъпление.
След предприети светкавични оперативно - издирвателни действия са установили и задържали за 24 часа са задържани двама, единият от които е непълнолетен.
Иззет е нож - оръжието на престъплението.
С полицейска мярка за Снощи, около 22.30 часа в дежурната част на Четвърто РПУ е получен сигнал за намушкано лице от неизвестен извършител пред дискотека "Амор" в столицата.
Изпратените на мястото на инцидента екипи на полицията са установили, че намушканото лице е нигерийски гражданин, неизвестен на МВР. Той пребивава на територията на България с хуманитарен статут.
Пострадалият е откаран във Военна болница с опасност за живота.
Виждате ли какво се случва в България, скинхед-скинари за малко да убият човек с черен цвят на кожата, тц тц...
ИМА ЛИ РАСИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ? (взето от бТВ)
И сега кво очакваш?О горкия човечец...лошите скинари () го намушкали, защото се правили на големите расисти и решили да покажат колко са яки!
Или е поредния опит да почне половината форум да плюе скинхед обществото заради некви тъпанари?!
А тва "кандидат-комунист" е малко тъпичко, защото лично аз останах с впечатлението, че ще ставаш комунист заради този случай с нигериеца!(Едва ли не колко си разочарован от скинхедс...)Въпрос на личен избор, но според мен е тъпо....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Не, просто искам като порасна да стана като потребителите "quench" и "communist"Първоначално написано от brain_stew
![]()
Според тебе има ли разисъм в България 6том е станало т'ва не6то??? Апак за мене Скинарите са ддз некви просто ламуги които си нямат друга работа и си изкарват проблемите на другите хора.Аз не 1-път съм казвал и сега пак 6те повторя.Ако 6те и да са "турци,мангали,нигериици,ки таици,японци,роми,помаци" квито и да са пак сме си хора.Един дол дренки сме т'ва че тука некви пи6лемета които са се сабрали 15-20 лапенца и ми ходят с ножове в раката са ебаси и малките олигофренчета!!!
Пффф деба казват се скинхедс не скинари...няма дума скинари беее!Първоначално написано от Me4oOoOo
И явно не си запознат с цялата работа (не че аз съм много запозната де), но според расистите не всички сме еднакви...Пък има и различни видове скинхедс...S.H.A.R.P. (буквално преведено "Скинхедс против/срещу расистките предразсъдъци) са чист пример, че не всички скинхедс са расисти!И като са всички еднакви, приеми, че расистите са част от обществото и трябва да се приемат....(плюейки ги пак проявяваш една доза "расисъм" или по-точно дискриминация!)
кандидат-комунисте, куенч е комунист, но от както го познавам ен съм го чула да плюе така расистите...Така че ако ще взимаш пример от него, поне недей да пускаш такива теми!
Не знам точно какво е станало, но определено, ако си е вървял спокойно човека и те са го нападнали, нищо не ги оправдава.Разбирам да имат своите си разбирания, но тези, които са направили това не мога да ги разбера.
Някой дали има представа как се казва нигериеца?
Някакви си наръгали някаква печка и го пускате в 20945 тема, деба! Аре малко се съобразявайте! Като толкова лесно се възмущавате, защо не се възмутихте наскоро, когато биха българи в Македония? Наръгали някаква печка - определено не ми пука, пък вие ако искате приемайте мнението ми за расистко.![]()
Левски шампион але але!
Расистите не трябва да се приемат, защото са хора с изкривено мислене. От тях не може да се очаква нищо добро.Първоначално написано от brain_stew
Онези двама "герои" (както и всички останали, извършили подобни деяния) заслужават да ги осъдят на доживотна каторга, защото не могат да се поправят никога. Поне така ще правят нещо полезно за обществото.
Утре същите скапаняци ще наранят твой близък човек, защото ще им заприлича на евреин... И тогава ли няма да ти пука?Първоначално написано от air_J
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Всички расисти,нацита и фашисти - в затвора,с вързани ръце,при циганите-педали
![]()
За утре може би, но за нигериеца ама хич не ми пука.![]()
Левски шампион але але!
Ей това вече е приказка.Първоначално написано от quench
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
[quote="Dr. Kazimbutt"]Расистите не трябва да се приемат, защото са хора с изкривено мислене. От тях не може да се очаква нищо добро.Първоначално написано от brain_stew
[/quote="Dr. Kazimbutt"]
По същата логика трябва и анархистите да се отхвърлят защото са с изкривено мислене!
куенч, деба да не кажа нещо за тебе...пффф!![]()
Само дето идеалът на анархистите не е да трепят хора (поне доколкото знам).Първоначално написано от brain_stew
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Виж,брейнстю,умна си,но си още млада и житейският ти опит в социалното,както и философските ти познания не ти достигат,за да разбереш правилно материята,която обсъждаме. Без бодли!![]()
Нямаме нужда от расисти!
Е да...но явно според теб само тези дето трепят хора са с изкривено мислене!Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Анархистите вярват в една утопия (колко грубо...ама все пак да ме разбереш!)...анархизмът никога няма да постигне същите резултати в обществото отколкото нацизма,, комунизма, фашизма и т.н....което прави анархизма една утопия, но все пак анархисти има!Значи и те са с изкривено мислене...
Точно.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Къде е мястото за сравнение,двете неща нямат допирна точка.Почти навсякъде анархизма се възприема нормално и няма причина да не е така.
Ама всички станаха анархисти веее еййй...
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Хахаха Red.Chil баба ми е комунист...и не може да възприеме анархизма!Доста пъти ме е псувала на глас за нещата, които чета (главно книги на Георги Хаджиев, не знам дали ти говори нещо)...просто според мен да отричаш нацитата е същото сеедно да отричаш анархистите!Те са различни по мислене, с различен анчин ан поведение...тва обаче не значи всички нацита сега да се плюят и да се казва, че са с изкривено мислене заради шепа тъпанари дет са решили да се правят на големите националисти!
Ае аз лично не одобрявам стореното от тия скинове даже ми става тъжно ,защото отново си показахме селянията....Аз уважавам черните заради музиката която правят като се почне от хип-хоп ,ар енд би ,блус ,джаз и се стигне до рок енд рол и не смятам ,че трябва да се мразят заради цвета на кожата.
Сега относно скиновете за мен те са с изкривено мислене.Това ,че те се мислят за нещо повече от останалите(черни,евреи...ин ианци) си е техен проблем за мен всички са равни пред Бог.
За тази тема има една много подходяща мъдрост-"Хората говорят различни езици, докато техните сърца и чувства са едни и същи".
\/PEACE\/
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
"brain" stew..Първоначално написано от brain_stew
Кхх..чесно,имам чуството че ти сама не си вярваш какво приказваш.
Какъв успех е имал фашизма,бе мила?
Егати сектатските логики дето ги изкарваш.
+ това философията на анархистите не е само свързана с утопия.
Според мен главното нещо,което характерезира анархията е нихилизма,бунта,неподчинен ието с норми и правила,неприемане на предразсъдъци.Ако хората са овце,ти трябва да бъдеш черната овца,за да можеш да развиеш себе си отвъд "отражателното мислене на стадото".
Разбира се много се дразня на такива поз-рски изпълнения като това в темата,независимо дали става въпрос за анархисти или фашисти,комунисти-важно е какво е в сърцето,а не в iuмрука!
Фашизма има резултат в обществото...Първоначално написано от RAWRRR
И...анархизма няма почти нищо общо с тва което ти изброи....поне съдя това от нещата които съм чела!А тва за черната овца никак не е вярно...абе както и да е...
Това че фашизма е бил широко разпространен из обществото не значи че е имал успех.Успех означава нещо положително. ? . Това е била масова деградация.....
Това което казах за анархията са мои разсъждения.Въобще не ме засяга какво пише в нета.Нека позная-ти оттам си чела?
Както и да е..въобще не ме интересува какво пише в някой сайт..аз имам собствено мнение.
За черната овца...
Трябва да си черна овца.
Черната овца е гения,който прави една крачка встрани.Черната овца,която никой не харесва - ето защо гениите винаги оставят неразбрани.
Ако беше прочела другите мои мнения, щеше да се натъкнеш на лекото ми отбелязване, че чета книги, а не от нета...
Понякога личните впечатления не са много верни...но всеки има право на лично мнение!
И къде съм казала че фашизма е имал успех?"Резултат" може да се приема по различни начини...
Ей кретенчета не говорете много много .... НИГЕРИЕЦА се казва (АЗ СЪМ ИЗМЕТ) ходи му лижи гъза занеси му супичка да се оправи горкия човечец ! ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ! "РАСИЗЪМ" аххахаххахаах вярвайте на това което ви наливат в главите еврейте ... тъпи малки роботчета ... ! няма да се оправи нашата родина НО ПЪК И НИЕ НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМЕ ! И А СА ДА ВИ Е ГАДНО НА ВСИЧКИ 14/88